Εκτός εαυτού ο Αλέξης Γεωργούλης με το Πρωινό - «Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα»

Βγήκε έξαλλος στον αέρα του Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού ο Αλέξης Γεωργούλης με το Πρωινό - «Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα»

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ευρωβουλευτής ήταν έξαλλος με το Πρωινό, καθώς όπως είπε όταν πρόβαλλαν δηλώσεις του από την ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BLV Radio, έκαναν μοντάζ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως η εκπομπή έκανε μοντάζ στα λεγόμενά του, παραποιώντας τις δηλώσεις του, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να βγουν οι λάθος εντυπώσεις για το τι γίνεται με τον μισθό του και που πηγαίνουν αυτά τα χρήματα - Δείτε εδώ αναλυτικά το βίντεο από το Πρωινό.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, πρόβαλλε ακριβώς τις δηλώσεις του και στη συνέχεια μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος πέταξε τα καρφιά του.

«Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή! Και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν! Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα. Εγώ όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά. Γιατί είχαν ήδη βγει στα sites. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος Ευρωβουλευτής δεν δουλεύει αλλού, μόνο εγώ. Πέρσι που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες. Είπαν ψέματα. Ο κ. Περρής ανέφερε πως κανένας ευρωβουλευτής, μόνο ο Γεωργούλης συνεχίζει τη δουλειά που είχε πριν εκλεγεί. 530 Ευρωβουλευτές συνεχίζουν τη δουλειά τους, άσχετα με το κοινοβουλευτικό τους έργο.

Αναρωτιέμαι θέλω να επικοινωνήσω μαζί τους; Όταν λένε τόσο ξόφθαλμα ότι θέλουν να σου ρίξουν λάσπη; Ξέρουν ότι ξέρουμε ότι είναι λάθος. Έχουν δόλο. Όλη η ομάδα ξέρει ότι είναι όλα ψέματα. Υπάρχει μεγάλος δόλος. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που έκαναν ήταν εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με τον Γεωργούλη: "Λάθος! Λάθος! Το θεωρώ λάθος!"

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαίρη Αρώνη έστειλε το δικό της μήνυμα στον Αλέξη Γεωργούλη για το JOKER και το Ευρωκοινοβούλιο, υποστηρίζοντας πώς είναι λάθος να παίρνει δύο μισθούς.

Η ηθοποιός, μάλιστα, του ζητά να δώσει τον ένα από τους δύο μισθούς στο ΣΕΗ και έχει ξανά αναφέρει τον εκνευρισμό της για αυτό το θέμα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Λάθος! Λάθος! Το θεωρώ λάθος. Θα ήταν πολύ καλό το ένα από τα δύο κομμάτια να το δώσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, επειδή ήδη είναι διπλο-μισθός. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο γι’ αυτόν να δείξει την ψυχή του, να δείξει την προσωπικότητά του. Πιστεύω είναι συμπαθητικό παιδί. Ένας από τους δύο μισθούς να πάει στο ΣΕΗ. Να σκεφτεί συναδέλφους του που δεν έχουν να φάνε. Θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Δεν είμαι εγώ που θα το πω στο παιδί βέβαια, αλλά του το λέω στα ίσια: για σκέψου το. Μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα της Ευρωβουλής και να δώσεις του JOKER. Δεν γίνεται ρε φίλε να έχεις δύο δουλειές τη στιγμή που άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα! Έλεος! Άποψή μου…"

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: