Μας "έλιωσε" η ανάρτηση της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα για τα γενέθλια της κόρης τους

Έκλεισε τα 9!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μας

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας ευχήθηκαν χθες στην κόρη τους Ηλέκτρα που είχε γενέθλια με κάποιες πολύ τρυφερές τους φωτογραφίες.

Η κόρη τους έγινε 9 χρονών και οι γονείς της ήταν πανευτυχείς. Το ζευγάρι μας έχει συνηθίσει στο να δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media στιγμές με το μοναχοπαίδι του.
Τις περισσότερες φωτογραφίες της Ηλέκτρας πάντως τις αναρτά ο Γιώργος Λύρας, καθώς η αδυναμία που έχει στην κόρη του δεν κρύβεται.

Χθες λοιπόν με αφορμή τα γενέθλια της κόρης τους και οι δυο τους δημοσίευσαν φωτογραφίες και ευχήθηκαν στο μοναχοπαίδι τους.

"Χρόνια πολλά μωρό μου❤️❤️❤️???????", σχολίασε ο Γιώργος Λύρας κάτω από τη φωτογραφία που τον δείχνει να αγκαλιάζει την κόρη του.

"Χρόνια πολλά ζωή μου...να είσαι γερή κ να έχεις γύρω σου ανθρώπους να σ αγαπάνε με τον τρόπο που εσύ θέλεις...???❤️❤️❤️?‍?‍??‍?‍??‍?‍?σε λατρεύω να μας ζήσεις !πότε έγινες 9;;;??? @giorgosliras", έγραψε η Πέγκυ Ζήνα κάτω από τις δικές της φωτογραφίες, που δείχνουν την Ηλέκτρα να φορά ένα ροζ υπέροχο φόρεμα.

Κάτω από τις φωτογραφίες όμως της μαμάς Πέγκυς έκανε σχόλιο ο μπαμπάς Γιώργος, γράφοντας: "Μεγάλωσε η αγαπούλα μας!!!❤️❤️❤️??".

Ηλέκτρα Λύρα μωρό

Ηλέκτρα Λύρα

Γιώργος Λύρας και κόρη

Γιώργος και Ηλέκτρα Λύρα

Γιώργος Λύρας: Το χιουμοριστικό σχόλιο για την ομοιότητα της Πέγκυς Ζήνα με την κόρη τους

Μπορέι η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ωστόσο στα social media μοιράζονται αρκετές στιγμές με την κόρη τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ο επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση για την μικρή Ηλέκτρα και για την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μαμά της.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της και δυο της τραγουδίστριας και το πόσο μοιάζουν είναι απίστευτο.

«Αυτό το παιδί...ίδιο με εμένα ειναι..», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Λύρας.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2007 και το 2011 κράτησε στην αγκαλιά του την πριγκίπισσά του.

Να σημειώσουμε πως ταγενέθλια της είχε πριν λίγους μήνες η Πέγκυ Ζήνα και δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε η γνωστή τραγουδίστρια. Η ίδια τα γιόρτασε μαζί με την όμορφη οικογένεια της και η τούρτα της πραγματικά μας εντυπωσίασε.