Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Τεράστια η τραπεζαρία με θέα πράσινο

Το σπίτι της σίγουρα θα το ζηλέψετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Τεράστια η τραπεζαρία με θέα πράσινο

Μια νέα φωτογραφία από το σπίτι της, δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο λογαριασμό της στο Instagram. Όπως θα δείτε η τραπεζαρία της είναι τεράστια, ενώ η θέα από το μπαλκόνι της, βλέπει πράσινο.

Η παρουσιάστρια, έχει φτιάξει το σπίτι της, έτσι ώστε να είναι το προσωπικό της καταφύγιο, όπου θα ξεφεύγει από όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα χαλαρώνει με την οικογένεια της.

Το σαλόνι της, το οποίο είναι μαζί με την τραπεζαρία της, είναι τεράστιο και πολύ φωτεινό, καθώς έχει μεγάλη μπαλκονόπορτα, που βλέπει πράσινο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Το έχει διακοσμήσει απίστευτα δίνοντας σε όλους τους χώρους, εκτός από το δωμάτιο των παιδιών της, το δικό της προσωπικό στιλ. Ένα προς ένα όλα τα δωμάτια είναι εντυπωσιακά.

Να σημειώσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου, όταν βρίσκεται σπίτι της κάνει και διάφορα βιντεάκια στο Tik Tok, τα οποία γίνονται viral, όπως αυτό που μπήκε στο Big Brother.

Τρεις ορόφους έχει το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Δείτε το σε φωτογραφία

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε αυτή την φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το σπίτι της. Η παρουσιάστρια του OPENtv πόζαρε στην σκάλα και όπως καταφέραμε να παρατηρήσουμε έχει τρεις ορόφους. Ένας που πάρει στον πρώτο και ένας που πηγαίνει λογικά στο υπόγειο.

Η κουζίνα της είναι σικάτη και trendy. Τα χρώματα που επικρατούν είναι κυρίως το λευκό και το μαύρο στα ντουλάπια της, όπως και γενικά στην διακόσμηση. Από την άλλη το σαλόνι της είναι τεράστιο και πολύ cozy με την θέα από το μπαλκόνι της να βλέπει τον κήπο και δέντρα.

Ωστόσο, εμμονή πρόκειται να πάθεις με αυτή την γωνιά στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια μας έχει δείξει πολλές φορές το εσωτερικό του σπιτιού του μέσα από βίντεο, είτε από φωτογραφίες της, ωστόσο αυτή την μεριά πρώτη φορά την βλέπουμε και είναι απίστευτη.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το σπίτι της, αφού είναι το καταφύγιο της όταν θέλει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει μακριά από επαγγελματικές δραστηριότητες, μαζί με τα δυο παιδιά της, που είναι και η κύρια προτεραιότητα της.

Μάλιστα, όπως μπορέσαμε να καταλάβουμε από την φωτογραφία το σπίτι της έχει τρεις ορόφους. Καθώς εκτός από τη σκάλα που πήγαινε πάνω, είχε και μια που πήγαινε προς τα κάτω.

https://www.instagram.com/p/B-r1E3CAdcB/[/OE