Στο νοσοκομείο η Μαρία Ηλιάκη - Τι συμβαίνει;

Φωτογραφία με την ρόμπα και τον ορό στο χέρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Μαρία Ηλιάκη - Τι συμβαίνει;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη και την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συμβαίνει;

Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο την είδαμε στο κρεβάτι του δωματίου όπου νοσηλεύεται, φορώντας την ρόμπα του νοσοκομείου, ενώ ήταν με τον ορό στο χέρι της.

Όπως είπε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, στο instastory της, ταλαιπωρείται από μια μικρή γαστρεντερίτιδα, στην οποία δεν έδωσε σημασία με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όλα είναι καλά και από αύριο θα είναι και πάλι στις... επάλξεις, αφού θα πάρει εξιτήριο.

Μαρία Ηλιάκη νοσοκομείο

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, με το σύντροφο της όπως φαίνεται ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πριν μπει στο νοσοκομείο ο φακός είχε «τσακώσει» την Μαρία Ηλιάκη με μάσκα για ψώνια

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει τρελά ερωτευμένη εδώ και καιρό με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη για αυτό και η απόσταση Ελλάδα-Ελβετία έχει μηδενιστεί για το αγαπημένο ζευγάρι. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στην Αθήνα και συγκεκριμένα για ψώνια σε εμπορικό των βορείων προαστίων.

Επέλεξε για την έξοδό της ένα total white σύνολο. Δηλαδή, φόρεμα, sneakers και τσάντα. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Μαρία Ηλιάκη ψώνια

Μαρία Ηλιάκη σε εμπορικό κέντρο

Όσον αφορά τον αγαπημένο της, η ίδια δήλωσε:

“Ο Στέλιος είναι ο σύντροφός μου. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Γνωριζόμασταν κοινωνικά, γνώριζα τις αδερφές του που κάναμε παρέα αλλά δεν του έδινα πολλή σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα. Με κοιτούσε πάντα πάρα πολύ έντονα και αυτό με ενοχλούσε” είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξή της. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που έχουμε επιλέξει ένα σπίτι εδώ ένα σπίτι εκεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθεί και μια απόφαση για το πού θα ζήσουμε, εμένα δεν με νοιάζει”.

Βγήκε το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού που έκανε η Μαρία Ηλιάκη!