Γιώργος Λασκαρίδης: Όλη η αλήθεια για το "άκυρο" στον ΣΚΑΙ και το συμβόλαιο με το STAR

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λασκαρίδης: Όλη η αλήθεια για το

Όλη την αλήθεια αποκάλυψε ο Γιώργος Λασκαρίδης, για το "άκυρο" που έριξε στον ΣΚΑΙ, λόγω του συμβολαίου που έχει ακόμη με το STAR.

Όπως είχε γίνει γνωστό από το καλοκαίρι ο σεφ θα μαγείρευε για την εκπομπή που προβάλλεται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού η συνεργασία τους ακυρώθηκε.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης λοιπόν, αναφέρθηκε στην απουσία του από την εκπομπή “Dot”, παρόλο που είχε συμφωνήσει να βρίσκεται εκεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Αρχικά είχαμε συμφωνήσει με τα παιδιά από το Dot να μαγείρευα στην εκπομπή, απλά έχω ένα συμβόλαιο με την παραγωγή από το Star, οπότε δεν κατάφερα να είμαι στην εκπομπή. Από το Star δεν μου έγινε πρόταση. Νομίζω πως δεν ταιριάζουν αυτά που θέλω να κάνω εγώ με αυτά που θέλει να κάνει το Star. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το καλύτερο μου να είμαι σε μια πρωινή εκπομπή και να μαγειρεύω.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης. Δείτε την on air έκπληξη της συντρόφου του και οι πληροφορίες για το γάμο τους.

Γιώργος Λασκαρίδης: Αυτή είναι η σχέση του μετά το MasterChef με την Κατερίνα Λένη - «Είμαι εγωιστής...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2 nigh show βρέθηκε ο Γιώργος Λασκαρίδης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που έχει σήμερα με την Κατερίνα Λένη, μετά το τέλος του MasterChef.

Οι δυο τους άλλωστε είχαν σφοδρή κόντρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαν συζητηθεί πολλές φορές από τις εκπομπές.

«Όταν βγήκα από το MasterChef και είδα κάποια επεισόδια, έπεσα από τα σύννεφα. Γιατί με όλα τα παιδιά μέσα στο σπίτι κανένας δεν ήρθε να μου πει το παραμικρό, ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Αντιθέτως όταν είχα κάποιο πρόβλημα πήγα και το έλυσα. Με την Κατερίνα δεν ξαναμιλήσαμε μετά το MasterChef. Είμαι εγωιστής. Απλά μετά το παιχνίδι πέρασε ο καιρός και ο καθένας είχε τα δικά του προβλήματα. Μπήκαμε και στην εποχή με τον κορωνοιό» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λασκαρίδης.