Ανδρέα Μικρούτσικος για Big Brother: 'Έχουν πάθει οξεία πυώδη στρατηγικήτητα..”

Σπόντες για συγκεκριμένους παίκτες!

Ανδρέα Μικρούτσικος για Big Brother: 'Έχουν πάθει οξεία πυώδη στρατηγικήτητα..”

Καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όπως είναι λογικό μίλησε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”.

Συγκεκριμένα, σχολίασε το περιστατικό που αφορά την ποινή, που επιβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες, σε δυο παίκτριες, την Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, για παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποστήριξε: «Την τελευταία εβδομάδα έχουν πάθει οξεία πυώδη στρατηγικήτητα. Εγώ ο οποίος είμαι “εκλογολόγος” ειλικρινά όταν τους ακούω μπερδεύω τα μπούτια μου. Έχουν γίνει οι ειδικοί των ειδικών.

(Τα δυο κορίτσια) πήγαν μέσα να μιλήσουν και κάποια στιγμή έκαναν την μαγική κίνηση, έπιασαν το μικρόφωνο που είναι στον λαιμό. Υπάρχει μέσα στο καταστατικό πως δεν βγάζεις το μικρόφωνο. Αν το βγάλεις δεν λες κουβέντα, δεν μιλάς αν το μικρόφωνο είναι σε απόσταση. Πρόσωπο έκπληξη θα κάτσει απέναντι από τον Μικρούτσικο!

Αν το κάνεις υπάρχει ποινή αποβολής. Το έκαναν σταθερά αυτό. Προφανώς το είχαν κάνει και πιο πριν».

Ο παρουσιαστής τέλος, δεν δίστασε να σχολιάσει και τα νεύρα της Σοφίας Δανέζη λέγοντας: «Έβριζε, φώναζε, έλεγε είστε ηλίθιοι, το ένα, το άλλο, έβριζε ασταμάτητα και έλεγε πως μιλούσε για ένα σπυρί που έχει βγάλει. Που το έχει βγάλει δεν το είδα».

Big Brother: Αποχώρηση "βόμβα"! Αυτός ο παίκτης φεύγει από το σπίτι...

To Big Brother έκλεισε 40 μέρες ζωής και σήμερα θα έχουμε ακόμα μια αποχώρηση από το σπίτι! Ποιος παίκτης θα φύγει; Αυτό το όνομα θα είναι... «βόμβα».

Δείτε το πρόσωπο που φεύγει από το σπίτι στο Athensmagazine.gr