Μαίρη Συνατσάκη: Θα τη δούμε να παρουσιάζει το Mega star?

Οι δηλώσεις της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Θα τη δούμε να παρουσιάζει το Mega star?

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται έντονα πως η Μαίρη Συνατσάκη θα είναι ένα από τα πρόσωπα του νέου Mega Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Κρικοριάν «Στη Φωλιά των Κου Κου», το Mega επιθυμεί να επαναφέρει στους δέκτες μας μία από τις πιο αγαπημένες μουσικές εκπομπές της δεκαετίας του ‘90.

Η κάμερα του Star συνάντησε τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία απάντησε στις φήμες για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Δεν έχω ιδέα για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι από εσάς το έμαθα. Θα ήθελα να το συζητήσω γιατί το Mega Star όπως ήτανε, που είχε να κάνει με τα charts, τα ραδιόφωνα και όλα αυτά, δεν υφίσταται με τον ίδιο τρόπο. Πλέον, είμαστε στο ίντερνετ, είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που ασχολούμαστε με τη μουσική», ξεκαθάρισε η Μαίρη Συνατσάκη. Δείτε την νέα συλλογή παπουτσιών της!

The Bachelor: O Αντζαράκης, η Συνατσάκη και η Μελιτά διακωμωδούν το ριάλιτι!

Το “The Bachelor” ήρθε φέτος στον Alpha και έχει προκαλέσει αίσθηση ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Ο Διονύσης Ατζαράκης, η Μαίρη Συνατσάκη και η Τζένη Μελιτά με το μοναδικό τους χιούμορ, τρόλαρουν το reality αγάπης και μας κάνουν κυριολεκτικά να λιώσουμε από τα γέλια.

Ο “Δε Μπάτσελορ” έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις καλλονές γυναίκες – την Τζένη Μελιτά, την Μαίρη Συνατσάκη και την Έλενα Κρεμλίδου – αλλά και έναν… άντρα, ο οποίος βρήκε ένα παράθυρο, σκαρφάλωσε και μπήκε στο πλατό. Ο ταλαντούχος κωμικός μας χάρισε έξι λεπτά άφθονου γέλιου και εμείς βλέπουμε το βίντεο στο repeat. Αποκάλυψη μεγατόνων για το ριάλιτι!