Νίκος Κοκλώνης: Η επίσημη ανακοίνωση για την θετική στο κορωνοιό Πηγή Δεβετζή - "Είμαστε όλοι.."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Η επίσημη ανακοίνωση για την θετική στο κορωνοιό Πηγή Δεβετζή -

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή η οποία θα συμμετείχε στο J2US είναι θετική στον κορωνοιό. Έτσι με την σειρά του ο Νίκος Κοκλώνης πήρε θέση για το τί θα γίνει απο εδώ και στο εξής.

Με μια φωτογραφία στα social media ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιαστής αλλά και παραγωγός του show ανακοίνωσε πως όλη η ομάδα έχει τεθεί σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και έχουν γίνεις τα απαραίτητα τεστ τα οποία βγήκαν και αρνητικά.

Ακόμη, ακυρώνονται και οι πρόβες έως ότου όλα να είναι πια ασφαλή. Αυτά τα 3 πρόσωπα μένουν εκτός του show!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του!

Ανακοίνωση κοκλώνη

Τρύφωνας Σαμαράς: Αιχμηρά σχόλια για τον Νίκο Κοκλώνη - "Με ενόχλησε, ευθύνεται ο Νίκος!"

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” βρέθηκε την Παρασκευή ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός hairstylist, λίγο πριν την πρεμιέρα του “Style Me Up”, μίλησε για τη νέα τηλεοπτική πρόκληση ενώ αποκάλυψε ότι η φιλία του με το Νίκο Κοκλώνη περνάει μια μικρή κρίση.

Όσον αφορά το “Style Me Up”, ο Τρύφωνας Σαμαράς, στον ρόλο του beauty expert, θα αναλάβει να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να πετύχουν την αλλαγή που επιθυμούν. “Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά από πολύ καιρό θα κάνω κάτι που μου ταιριάζει.

Μου αρέσει αυτό. Στη μεταμόρφωση αν δεν αλλάξεις το μαλλί και το κεφάλι σου, τι θα αλλάξεις; Οι περισσότερες γυναίκες δέχονται αλλά είναι και μερικές που έχουν τις αντιρρήσεις τους”, ανέφερε αρχικά.

“Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι 25 χρόνια στη μόδα και δεν μου αρέσει να είμαι δίπλα στον Αλεξάνδρου και να φαίνομαι μικρότερος. Πιστεύω έπρεπε να είμαι ξεχωριστά από την επιτροπή. Εγώ δεν είμαι επιτροπή, είμαι beauty expert. Αυτό με ενόχλησε.

Δεν ευθύνεται η επιτροπή αλλά ο Νίκος Κοκλώνης. Του το είπα απέξω απέξω, γιατί πρέπει να καταλάβει και ποιος είναι ο άλλος. Δεν είμαστε στα καλύτερά μας με το Νίκο. Δεν είμαστε όπως ήμασταν. Άλλο η δουλειά κι άλλο η φιλία. Στη δουλειά μου θέλω να προβάλλομαι όπως ακριβώς είμαι”