Just the 2 of Us: Μένουν εκτός τελικά 3 σημαντικά πρόσωπα - Αυτά είναι τα νέα ζευγάρια

Έγινε επίσημα η ανακοίνωση!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Just the 2 of Us: Μένουν εκτός τελικά 3 σημαντικά πρόσωπα - Αυτά είναι τα νέα ζευγάρια

Ο νέος κύκλος του "Just the 2 Of Us" κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου και έχουν ήδη βγει στη φόρα τα πρόσωπα που τελικά αποχωρούν και μένουν εκτός καθώς και τα 3 νέα ζευγάρια.

Tο πρωί της της Πέμπτης η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή “Happy Day” αποκάλυψε τα πάντα αναφορικά με τις εξελίξεις του σόου.

Οι 3 κυρίες που τελικά δεν θα πάρουν μέρος είναι η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ελένη Τσολάκη και η Βάνα Μπάρμπα.

Επίσης, η δημοσιογράφος αποκάλυψε τρια νέα ζευγάρια που από ότι φαίνεται έχουν “κλειδώσει”. Αυτά είναι η Ζένια Μπονάτσου με τον Γιώργο Κακοσαίο, η Ραχήλ Μακρή με τον Χρήστο Χολίδη και τέλος η Γωγώ Τσαμπά με τον Δημήτρη Σταρόβα.

J2US: Αυτά είναι τα 13 ζευγάρια του show

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην περασμένη σεζόν, τo J2US επιστρέφει πολύ δυναμικά με 13 νέα ανανεωμένα ζευγάρια τα οποία υπόσχονται να φέρουν τα πάνω κάτω και να εντυπωσιάσουν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Ενώ ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, η εκπομπή Pop Up είχε το σχετικό ρεπορτάζ για τα ζευγάρια που θα πλαισιώσουν φέτος το show.

Ανάμεσά τους υπάρχουν ονόματα τα οποία είχαμε ήδη ακούσει όπως η Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και νέα ονόματα που υπόσχονται να προκαλέσουν σωστό πανικό. Δείτε εδώ όλα όσα είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για το ρόλο της στο J2US.

Η Γωγώ Σαπουτζάκη μίλησε για τον ρόλο της στο παιχνίδι. Μας υπόσχεται πολλά!

Αυτά είναι τα 13 νέα ζευγάρια του J2US

  • Ραχήλ Μακρή – Νικόλας Ραπτάκης
  • Αντώνης Λουδάρος – Πέννυ Μπαλτατζή
  • Αλεξάνδρα Κατσαϊτη – Γιώργος Τσαλίκης
  • Θανάσης Πασσάς – Γωγώ Τσαμπά
  • Ζένια Μπονάντου – Βαγγέλης Κακουριώτης
  • Ελένη Τσολάκη – Ηλίας Βρεττός
  • Νάσος Παπαργυρόπουλος – Ζόζεφιν
  • Κατερίνα Ζαρίφη – Αναστάσιος Ράμμος
  • Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Τριαντάφυλλος
  • Παρθένα Χοροζίδου – Χρήστος Χολίδης
  • Πηγή Δεβετζή – Έφη Σαρρή
  • Γιάννης Αθητάκης – Ζωζώ Σαπουντζάκη
  • Ζωή Δημητράκου – Λευτέρης Πανταζής

    Αυτό είναι το trailer έπος του Just the 2 of us - Πότε κάνει πρεμιέρα;

    To Just the 2 of Us επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Open και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 21:00. Μάλιστα, βγήκε και το trailer.

    Παρουσιαστής θα είναι και φέτος ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε ξανά τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή. Στα παρασκήνια τη Λάουρα Καραΐσκου. - δείτε ποια είναι.

    Το τρέιλερ του μουσικού διαγωνισμού κυκλοφόρησε και ο Νίκος Κοκλώνης στο Instagram.

    «Καλημέρα σε όλους έφτασε η ώρα 17/10 έχουμε Πρεμιέρα. Κάθε Σάββατο βράδυ στις 21:00 θα διασκεδάζουμε παρέα. Ετοιμαστείτε για πολύ κέφι, μαζί θα βάζουμε πάλι φωτιά στα Σαββατόβραδα γιατί ξεκινάει το JTUS», έγραψε στη λεζάντα του.

    J2US: Πρόσωπο "φωτιά" ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι!

    Ο νέος κύκλος του J2US θα έχει σίγουρα αρκετές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές του Open. Μάλιστα ένα πρόσωπο "φωτιά" που θα φέρει πανικό στο show παραδέχτηκε πως κάνει συζητήσεις με την παραγωγή!

    Μπορεί το J2US να βρίσκεται στα σχέδια του Open για το δεύτερο μισό της σεζόν, ωστόσο αρκετά είναι τα ονόματα τα οποία έχουν συζητήσει με την παραγωγή, προκειμένου να συμμετέχουν στο διαγωνιστικό show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

    Ένα από αυτά και ο Λευτέρης Πανταζής. Η Κάμερα του star και η εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου, συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε σχετικές δηλώσεις. Αυτό το πρόσωπο έριξε άκυρο στο show!

    «Έγινε μια κρούση και εντάξει… το συζητάμε. Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Το θέμα σκαλώνει στο εάν πρέπει να χορεύω ή να τραγουδάω. Το συζητάω γιατί τώρα δεν δουλεύουμε κιόλας, δεν έχουμε υποχρεώσεις πολλές και έτσι το συζητάω να ασχοληθώ, αν θα γίνει τελικά. Εντάξει, μπορεί να τα καταφέρουμε, θα δούμε» ξεκαθάρισε ο Λευτέρης Πανταζής.