The Bachelor: Ο κακός χαμός - Γυαλιά καρφιά τα έκαναν Μαριεύη και Ατζελίνα!

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ο κακός χαμός - Γυαλιά καρφιά τα έκαναν Μαριεύη και Ατζελίνα!

Στα άκρα έφτασαν σήμερα οι παίκτριες του Bachelor! Οι τσακωμοί είχαν την τιμητική τους και τα πράγματα ξέφυγαν από τα όρια με τις παίκτριες να σπάνε ποτήρια και να ρίχνουν σαμπάνιες η μία στην άλλη!

Ναι πολύ καλά ακούσατε και αφορμή για όλα αυτά ήταν η Αναστασία. Η Αναστασία λοιπόν χαρακτηρίστηκε απο όλες σχεδόν τις παίκτριες διπρόσωπη και ψεύτρα! Έτσι τα αίματα άναψαν και η Μαριεύη με τον έντονο χαρακτήρα της δεν κρατήθηκε και της πέταξε το ποτήρι με την σαμπάνια κάνοντάς της μούσκεμα και αφήνoντας έκπληκτες όλες τις άλλες!

Το ένα έφερε το άλλο και η Αντζελίνα υπερασπιζώμενη την Αναστασία δεν άντεξε τον "ξεφτύλισμα" και σηκώθηκε φωνάζοντας πως δεν τα ανέχεται αυτά έσπασε ένα ποτήρι φέρνοντας επιπλέον πανικό! Προηγουμένως η Μαριεύη ξέσπασε σε λυγμούς!

The Bachelor: Στα "μαχαίρια" Μαριεύη και Αναστασία - "Να σου παίξω μια μπουνιά;"

Απίστευτες ατάκες ανάμεσα στα κορίτσια του Bachelor και συκγεκριμένα στην Μαριεύη και την Αναστασία! Τ ειρωνικά σχόλιο πήγαιναν και ερχόντουσαν!

Όσο οι εβδομάδες κυλούν, τα κορίτσια του Bachelor έρχονται διαρκώς σε κόντρα μεταξύ τους, βγάζοντας συμπεριφορές που σίγουρα δεν θα ήθελαν να δει ο Παναγιώτης.

Στο νέο επεισόδιο, επτά κορίτσια δέχτηκαν το κάλεσμα του Παναγιώτη για μια βόλτα με το σκάφος. Οι υπόλοιπες έμειναν πίσω, περνώντας ελεύθερο χρόνο στη βίλα.

Μάλιστα πολύ γρήγορα και η συζήτησε φούντωσε ανάμεσα σε Μαριεύη και Αναστασία. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριεύη άρχισε τα ειρωνικά σχόλια για την παίκτρια του Bachelor, την οποία και δεν αποδέχεται με τίποτα.