Big Brother: Η θυελλώδης σχέση Άννας Μαρίας - Πυργίδη!

Έχουν έρθει κοντά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Η θυελλώδης σχέση Άννας Μαρίας - Πυργίδη!

Με αφορμή έναν καβγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και το Δημήτρη Πυργίδη ο Big Brother κάλεσε τους δύο παίκτες στο δωμάτιο επικοινωνίας για να ζητήσει... εξηγήσεις για τη σχέση τους.

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα, στο ίδιο δωμάτιο είχαν βρεθεί οι δίδυμοι στους οποίους ο Μεγάλος Αδερφός ανέθεσε μια μυστική αποστολή.

Η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης αποκάλυψαν πως οι εντάσεις μεταξύ τους δεν λείπουν ούτε στιγμή αλλά τίποτα από αυτά δεν γίνεται κακοπροαίρετα καθώς είναι ο τρόπος τους για να "πειράζονται". Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τη στιγμή που ο Δημήτρης την σήκωσε στα χέρια και απειλούσε να την πετάξει στην πισίνα; Δείτε εδώ τον καυγά τους!

Ο Big Brother, λοιπόν, αποφάσισε να συλλέξει σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο όλες τις στιγμές των δύο παικτών που αποτυπώνουν τη θυελλώδη σχέση τους με χαρακτηριστική τη σκηνή που ο Δημήτρης Πυργίδης υιοθετεί έναν πιο... ευαίσθητο εαυτό και λέει πως η Άννα Μαρία όταν κοιμάται είναι σαν άγγελος.

Big Brother: "Πάγωσαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση των διδύμων!

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας. Αυτή η αποστολή έφερε εντάσεις στο σπίτι!

Στο προηγούμενο Live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακoύρης ζήτησε από τους τηλεθεατές να δώσουν τις ιδέες τους μέσω social media για μια διαδικασία που θα γινόταν στο επόμενο Live μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικό κοινού.

Αμείωτο θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ο παρουσιαστής και λίγο μετά την συγκινητική τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως μετά από χιλιάδες μηνύματα που έλαβαν κατέληξαν σε μια δοκιμασία που αφορά τα δίδυμα Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας.

Τους ζήτησε λοιπόν να μεταβούν στο σαλόνι με έναν φάκελο ανά χείρας που θα αναφέρει πως πρέπει να γίνει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος από τους δύο αφού ο Big Brother θεωρεί πως παραβαίνουν τους κανόνες αφού συνεχίζουν να λειτουργούν ως μονάδα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αλλά η ανακοίνωση και μόνο από τα δίδυμα έφερε πανικό στο σπίτι.