Πηγή Δεβετζή: Ξέσπασε κλάματα στον αέρα του Έλα Χαμογέλα - "Φοβήθηκα!"

Μίλησε για τον κορωνοιό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πηγή Δεβετζή: Ξέσπασε κλάματα στον αέρα του Έλα Χαμογέλα -

Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε η Πηγή Δεβετζή στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”. Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν περνάει δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ημέρες, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Πηγή Δεβετζή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Open αναφερόμενη στην αγάπη που δέχεται από τον κόσμο αυτές τις ημέρες.

«Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι, λόγω της κατάστασης. Και όταν κάποιος κάνει γυμναστική ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος. Πριν τρεις μέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα, έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν σύνηθες φαινόμενο για μένα. Αλλά λέω κάτι συμβαίνει γιατί είχα πονοκέφαλο για τρεις συνεχόμενες μέρες. Έτσι πήγα και έκανα το τεστ. Ευτυχώς που πήγα και προφύλαξα όλους τους φίλους μου. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα για περαστικά και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό», είπε συγκινημένη η Πηγή Δεβετζή.

«Μακάρι να ήξερα πώς το κόλλησα. Θέλει πολύ προσοχή. Φοβήθηκα πάρα πολύ και λέω δόξα τω θεώ που είμαι σπίτι μου και το περνάω και δεν είμαι σε κάποιο νοσοκομείο. Υπάρχει κόσμος που είναι στα νοσοκομείο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ και συγγνώμη που συγκινούμαι. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και δεν το περίμενα ότι θα μου στείλουν τόσα πολλά μηνύματα», είπε η Πηγή Δεβετζή με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια της. Δείτε την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη!

Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε τα νεότερα για τα τεστ κορωνοϊού στο J2US

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους ποια είναι τα νεότερα σχετικά με τα τεστ κορωνοϊού που έγιναν στο J2US.

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε από χθες η είδηση πως η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Από εκείνη τη στιγμή όλοι οι συντελεστές του J2US έκαναν τεστ κορωνοϊού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η αθλήτρια έχει κολλήσει και κάποιον άλλο.

Τα αποτελέσματα βγήκαν και ο Νίκος Κοκλώνης τα ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

«Καλημέρα, σε ένα μουδιασμένο Σαββατοκύριακο υπάρχει και μια πολύ καλή είδηση, μέχρι τώρα 230 τεστ για τον COVID είναι όλα αρνητικά, συνεχίζουμε γερά και δεν είμαστε just the two of us αλλά όλοι μαζί ένα!» έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.