Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό δείπνο στην Σαντορίνη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Full in love!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό δείπνο στην Σαντορίνη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Με τον πιο ρομαντικό τρόπο πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αφού βρέθηκαν στην Σαντορίνη και δείπνησαν με μοναδική θέα!

Το ερωτευμένο ζευγάρι αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες, ταξίδεψε στη Σαντορίνη. Οι δυο τους θέλησαν να αποδράσουν στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να κάνουν το πιο ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο επιχειρηματίας έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος και αυτός είναι και ο λόγος που το επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Πριν μερικές ώρες, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της από τη ρομαντική βόλτα τους. Οι δυο τους ποζάρουν χαρούμενοι στο φακό κατά τη διάρκεια του δείνου τους, με την παρουσιάστρια να κοιτάει στα μάτια τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και να “λιώνει” από έρωτα. Δείτε ακόμα το γνωστό ζευγάρι σε εστιατόριο της Αθήνας!

Κατερίνα Καινούργιου
Καιούργιου σαντορίνη

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη για τον σύντροφο της - "Ο Φίλιππος δεν με θέλει βαμμένη όταν..."

Στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης στο «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα κομπλιμέντο από συνεργάτιδα της εκπομπής που της είπε ότι της πάει να είναι άβαφη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλοί είναι αυτοί πως της λένε συνεχώς πως την προτιμούν άβαφη, μεταξύ τους και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης. Η παρουσιάστρια ανέφερε μάλιστα πως πριν συναντήσει τον αγαπημένο της, ξεβάφεται.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι από τις γυναίκες που μου το λένε όλοι. Αλλά πρέπει να τα βρεις και με τον εαυτό σου. Προσπαθώ. Μου λένε πως είμαι καλύτερη χωρίς make up. Ο σύντροφός μου ο Φίλιππος δε με θέλει βαμμένη. Δηλαδή για να συναντήσω τον Φίλιππο ξεβάφομαι τελείως» είπε η Κατερίνα Καινούργιου