Με πράσινη ταπετσαρία οι τοίχοι στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με πράσινη ταπετσαρία οι τοίχοι στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από την οποία φαίνεται το σπίτι. Ο χώρος είναι πολύ μοντέρνος ενώ οι τοίχοι του έχουν την πιο εντυπωσιακή πράσινη ταπετσαρία.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι του ωστόσο κάθε φορά που καταφέρνουμε να δούμε έστω και μια γωνιά από τον προσωπικό του χώρο, μας εντυπωσιάζει και με το παραπάνω.

Αυτό είναι το σπίτι του Νίκου Μουτσινά που έχει πράσινη ταπετσαρία

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς πόζαρε μαζί με ένα από τα δύο σκυλάκια του και φάνηκε ανοιχτός ο χώρος πίσω του.

Το σημείο που σίγουρα μας τράβηξε την προσοχή ήταν η ταπετσαρία που ήταν πράσινη και συνδυαζόταν με τον καλύτερο τρόπο με το κίτρινο έπιπλο. Από την άλλη χθες, ο Νίκος Μουτσινάς δε δίστασε να «κράξει» την Άννα Μαρία από το Big Brother στην εκπομπή του.

Νίκος Μουτσινάς: Απαντά ξανά για την Μαλέσκου - «Κάνε το καλό και ριξ’ το στον γιαλό»

Στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς, όπου απάντησε ξανά για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο περιοδικό είχε κάνει τη δήλωση που είχε σχολιαστεί και συζητηθεί από παντού, για το αν του χρωστάει ή όχι για τη μεταγραφή της από το Κρήτη TV στον ΣΚΑΪ Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δεν παρακολουθώ ακριβώς την κάθε εκπομπή, δεν παρακολουθώ γενικά τηλεόραση, μόνο αυτά που μου «πετάνε» στον αέρα οπότε δεν μπορώ να έχω ακριβώς άποψη. Μου αρέσει που έχουν μπει καινούρια πρόσωπα, πολύ διαφορετικά. Σπάνε τα πρότυπα δεξιά κι αριστερά, οπότε αυτό είναι εξαιρετικό και είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουν κάτι να δώσουν, γιατί μιλάμε για προσωπικότητες που όλο κάτι φέρνουν. Ο μπουφές έχει ποικιλία φέτος.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό μας η Ιωάννα Μαλέσκου είπε πως δεν «χρωστάει» στον Νίκο Μουτσινά, ούτε σε κανέναν. Σε ενοχλέι όταν άνθρωποι που έκανες γνωστούς μέσα από την εκπομπή σου απαντούν έτσι;

Γενικά δεν θεωρώ ότι χρωστά κανείς σε κανέναν. Η τηλεόραση είναι πάρε δώσε. Όλοι έχουμε μια προσωπικότητα και κάτι να προσφέρουμε. Όταν κάνεις κάτι, είναι αυτό που λένε «κάνε το καλό και ριξ’ το στον γιαλό». Κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου ουσιαστικά. Είναι όλα ενέργεια. Οπότε, εάν εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, έχει τελειώσει, είσαι ΟΚ.