Big Brother: Καταγγελία απο τους γονείς του Θέμη για έκθεση προσωπικών δεδομένων!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Καταγγελία απο τους γονείς του Θέμη για έκθεση προσωπικών δεδομένων!

Τις αντιδράσεις τους για την προβολή «προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων» γνωστοποίησαν με δελτίου Τύπου οι γονείς του Θέμη Κανέλλου, παίκτη του Big Brother.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες κριτικής και προσκλήσεων συμμετοχής σε δημόσιο διάλογο, αναφορικά με την ανατροφή του ενήλικου πλέον γιου μας Κανέλλου Θεμιστοκλή, τον οποίον συνεχίζουμε να περιβάλλουμε με την αμέριστη γονική μας αγάπη και του οποίου τις προσωπικές επιλογές σεβόμαστε πλήρως», αναφέρουν, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, Ανδρέα Μήτσαινα, στο δελτίο Τύπου.

«Πλην όμως διαφωνούμε κάθετα με την αισθητική που αναπτύσσεται γύρω από την δημόσια τηλε -προβολή αυτών και την εργαλειοποίηση τους στην κατεύθυνση της τηλεθέασης. Πολλώ δε όταν μέσω των ανωτέρω κοινοποιούνται προσωπικά και δη ευαίσθητα δεδομένα», συνεχίζει η οικογένεια Κανέλλου.

«Άλλωστε, σε ένα σύγχρονο κράτους δικαίου, το δικαίωμα έκφρασης είναι πλήρως σεβαστό, με τους όρους βέβαια και τους περιορισμούς που αυτό θέτει, προς προστασία του συνόλου των κοινωνών του. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο παίκτης του Big Brother είχε αναφερθεί δημοσίως στην αντίδραση των γονιών του όταν έμαθαν πως είναι ομοφυλόφιλος ενώ είχε πει πως έγιναν «υπερβολικά πράγματα εναντίον του». Παράλληλα είπε πως οι γονείς του τον έβριζαν και του μίλαγαν άσχημα. «Γίναμε εχθροί μέσα στο ίδιο μας το σπίτι», είχε πει. Ράγισε καρδίες η εξομολόγηση του Θέμη!

«Ένιωσα την απόλυτη απόρριψη. Ένιωθα ότι οι γονείς μου με μισούν και θέλουν να εξαφανιστώ. Ένιωσα ότι είμαι η ντροπή της οικογένειας», είχε δηλώσει ο Θέμης Κανέλλος στις αρχές του μήνα.

Θέμης Κανέλλος

Big Brother: Συγκινεί ο Γιώργος Τσαλίκης, η αναφορά στον Θέμη - "Μου είπε ο ψυχολόγος..."

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ο αποψινός καλεσμένος του Big Brother και μάλιστα φαίνεται να παρακολουθεί συστηματικά το show καθώς ανέφερε πως το βλέπει με τα παιδιά του!

Πιο αναλυτικά ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος του δήμου Περιστερίου ανέφερε πως βλέπει το παιχνίδι μαζί με τα παιδιά του και με αυτό τν τρόπου τους μαθαίνει τις συμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων!

Μάλιστα θέλησε να τονίσει πως ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε σε μικρόκοσμο το τι συμβαίνει στην κοινωνία και έφερε παράδειγμα τον Θέμη και τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει το πως του φέρθηκε η οικογένεια του! Έτσι λοιπόν κατέληξε πως ένας ψυχολόγος του είχε πει πως "Αν ακούγαμε όλοι τα παιδιά μας δεν θα χρειαζόμασταν ψυχολόγους" Spoiler! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!