The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Άννυ μετά την αποχώρηση της- "Πάλεψα με..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Άννυ μετά  την αποχώρηση της-

Ανατροπή είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «The Bachelor» κατά τη διάρκεια της «τελετής των Ρόδων». Αποχώρησα δυο κορίτσια και το ένα ήταν η Άννυ που έκανε και την πρώτη της ανάρτηση!

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Βασιλάκος επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στα κορίτσια, καθώς αποκάλυψε πως θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.

Η τελετή ξεκίνησε και ο Παναγιώτης Βασιλάκος άρχισε να μοιράζει τα πολυπόθητα τριαντάφυλλα στα κορίτσια, που παρακολουθούσαν με αγωνία τη διαδικασία. Το τελευταίο τριαντάφυλλο άνηκε στην Αντζελίνα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν η Άννυ και η Σαμάνθα. Γυαλιά καρφιά τα έκαναν όλα στο χθεσινό επεισόδιο!

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της, η Άννυ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «I’m back ! Και πλέον μόνο με χαμόγελο! Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν για να έρθουν τα καλύτερα! Πάλεψα με τον εαυτό́ μου και τις αντοχές μου. Σημασία παιδιά́ μου δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι! Σας ευχαριστώ́ για όλη τη στήριξη»

Αννυ the bachelor

The Bachelor: Η διπλή αποχώρηση και η λιποθυμία της Αντζελίνας!

Η ανατροπή ήρθε στο The Bachelor στο τέλος του επεισοδίου και στην τελετή των ρόδων ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσουν 2 παίκτριες και όχι μία!

Αυτό ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στην ατμόσφαιρα και τις παίκτριες σε αναμμένα κάρβουνα!

Μετά τους καυγάδες, τις λιποθυμίες και τα… μπινελίκια στη βίλα του Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών που θα έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν από το ριάλιτι του Alpha.

Λίγο πριν την τελετή των Ρόδων, οι τόνοι υψώθηκαν, με την Μαριεύη να ξεσπά έντονα απέναντι στην Αναστασία για την κόντρα τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έχοντας πάρει την απόφασή του, συνάντησε ξανά τα κορίτσια του Bachelor, έτοιμος να μοιράσει τα κόκκινα τριαντάφυλλα γι΄αυτή την εβδομάδα. Καμιά τους δεν γνώριζε για την διπλή αποχώρηση.

Η Αντζελίνα περιμένοντας με αγωνία τη σειρά της να πάρει τριαντάφυλλο, λύγισε, όταν άκουσε το όνομά της, πέφτοντας λιπόθυμη στην αγκαλιά του Παναγιώτη. Η Άννα ξέσπασε σε λυγμούς.

Ποιες δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν; Αυτές ήταν η Άννα και η Σαμάνθα.