Χάρης Ρώμας: Αποκαλύπτει για την Τζόυς Ευείδη - "Μου είχε φανεί μπανάλ..."

Τι είχε συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: Αποκαλύπτει για την Τζόυς Ευείδη -

Στην καρέκλα του Dot κάθισε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος έκανε ένα flashback στις τηλεοπτικές του δουλειές, αποκαλύπτοντας άφθονο παρασκήνιο. Μάλιστα αναφέρθηκε στους Μεν και Δεν και την Τζόυς Ευέιδη!

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, έμαθε μέσα από το flashback της Ελένης Ράντου στο Dot, τα πρόσωπα που είχαν αντιρρήσεις για το “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

«Οι Μεν και οι Δεν είναι η πιο σημαντική δουλειά μου στην τηλεόραση. Εγώ έπεισα τον Κυριακού ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μια γραμμή πιο μοντέρνα και να ρισκάρει με νεότερους ανθρώπους. Με τους άγνωστους τότε, εμένα, Στέλιο Μάινα, Άννα Κουρή και Τζόυς Ευείδη που δεν την ήθελα. Εγώ την είχα δει στο Ρετιρέ και μου είχε φανεί κάπως μπανάλ. Και γι’ αυτό δεν μου πολυάρεσε η περίπτωση της Τζόυς.

Στο Κωνσταντίνου και Ελένης, η Ελένη με τον δικό της τρόπο μου έμαθε πράγματα τα οποία δεν ήξερα, ούτε τα είχαμε συζητήσει στο παρελθόν μας. Κι έτσι έμαθα κι εγώ, βλέποντας το δικό σας flashback, τη δική σας εκπομπή, πως όταν επρόκειτο να το κάνουμε, την είχαν πιάσει παράγοντες σταθμών και του ΑΝΤ1, δεν θα πω τα ονόματα, η τάδε και ο τάδε, αναφέρει η Ελένη, και της είπαν “είσαι με τα καλά σου; Θα κάνεις αυτό το σίριαλ;”, κατά κάποιο τρόπο αυτή τη μάπα. Δείτε ωστόσο ποιά πρόσωπα θα εισβάλλουν στο Καφέ της Χαράς!

Αφού το είδα αυτό, σκεφτόμουν ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που χρόνια κονομάνε από αυτή τη δουλειά ήξεραν τι τους γίνεται; Γιατί μιλάγανε για τη μεγαλύτερη διαχρονική επιτυχία που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Το Κωνσταντίνου και Ελένης μου έφτιαξε τη ζωή, με έκανε πιο γνωστό και πιο πλούσιο», είπε ο Χάρης Ρώμας.

ΑΝΤ1: Το τέλος του Καφέ της Χαράς θα είναι αρκετά άσχημο!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας για το Καφέ της Χαράς στο περιοδικό Τηλέραμα έκανε γνωστό πως το τέλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα είναι...αρκετά άσχημο!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Συχνά τελευταία με ρωτούν αν θα υπάρξει θάνατος στο “Καφέ”. Εκείνο που θα πω είναι ότι η τέχνη αντλεί από τη ζωή και κομμάτι της ζωής είναι η απόρριψη, αλλά και ο θάνατος. Στο “Καφέ” έχω βιώσει ως ρόλος και την απόρριψη και την εγκατάλειψη και μάλιστα εις διπλούν: και από τη σύζυγο και από τη Χαρά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των χάπι εντ, γιατί δεν απεικονίζουν την αληθινή ζωή.

Ακόμα και οι ήρωες που παίζω φροντίζω να έχουν ένα υπόστρωμα πίκρας. Για μένα το ωραιότερο επεισόδιο στο “Κωνσταντίνου & Ελένης” ήταν όταν ο καθηγητής νόμιζε πως όλοι θα πήγαιναν να του ευχηθούν στα γενέθλιά του και να τον αγκαλιάσουν, αλλά τελικά δεν πήγε κανείς. Τραγικό δεν είναι;»

Και μπορεί να μην μας έδωσε κανένα παραπάνω στοιχείο αλλά το Youweekly.gr γνωρίζει πως πριν τελειώσει η σειρά θα είναι ξανά μαζί ένα αγαπημένο ζευγάρι!