Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο look στα μαλλιά της!

Της πάει πολύ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο look στα μαλλιά της!

Το έχουμε αναφέρει ξανά, τα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι hair goals. Πλούσια, υγιή και πολύ μακριά, χαρακτηριστικά που όλες θέλουμε. Παρόλα αυτά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κουρεύτηκε και λίγοι το παρατηρήσαν.

Αυτό συνέβη, επειδή, όταν έχεις τόσο πλούσια μαλλιά, είναι δύσκολο να παρατηρηθούν οι αλλαγές. Οι φωτογραφίες, όμως, «μιλούν» από μόνες τους. Αυτό ήταν το χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν μία εβδομάδα

Όπως, βλέπεις ανανέωσε το μήκος της αφέλειας της και «ζωντάνεψε» τις άκρες με λίγα layers παραπάνω. Οι αραιές αφέλειες είναι ότι πιο hot right now και συνδυάζονται υπέροχα με τα χειμερινά ρούχα. Φαντάσου τον εαυτό σου με αφέλειες και ένα κασμιρένιο ζιβάγκο, trés chic. Τηλεοπτική βόμβα για τον alpha το PoP up!

Ηλιάνα Κούρεμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη στην κάμερα του Πρωινού για γυμνή φωτογράφιση

Στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη και την κάμερα του «Πρωινού» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν έχει κάνει ή αν έκανε γυμνή φωτογράφιση.

Η ίδια δήλώσε πως δεν θα έκανε καθώς ντρέπεται, ενώ σχολίασε και την κίνηση της Βίκυς Καγιά, η οποία δε δέχτηκε να μιλήσει στην κάμερα του της εκπομπής λόγω των Κου Κου.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την γυμνή φωτογράφιση

«Δε μου έχει τύχει να μου ζητήσουν να κάνω γυμνή φωτογράφιση. Δε θα το έκανα. Δε μου αρέσει, δεν αισθάνομαι άνετα εγώ σαν άνθρωπος. Ντρέπομαι σε αυτό το κομμάτι» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν στη συνέχεια η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη Βίκυ Καγιά και για το γεγονός ότι αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στον δημοσιογράφο του «Πρωινού» είπε: «Το να μην απαντάμε σε ρεπόρτερ δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή όχι. Εγώ σαν Ηλιάνα θεωρώ ότι κάνετε την πιο δύσκολη δουλειά στην τηλεόραση, οπότε περιμένω, όπως με περιμένετε εσείς υπομονετικά και τα λέμε».

Στη συνέχεια έκανε νέες ιδηλώσεις προς το πρόσωπο της Ιωάννας αναφέροντας πως σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα όριο και πως γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι χωρίς να χρειάζεται να απαντήσει κάτι περαιτέρω σε αυτό.

Ο σχολιασμός των ρούχων προς την Ιωάννα δεν έχει σταματημό, το ίδιο και η Ηλιάνα και τα τσουχτερά της σχόλια.

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι σχολιάζονται μόνο τα ρούχα, δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο. Υπάρχουν παρεξηγήσεις και γίνονται πάντα και δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει ποτέ μου κόντρα. Έχω υπάρξει μέρος. ΟΚ να το ανοίγεις το θέμα και να το κάνεις, καλό είναι όταν και από τη μια πλευρά και από την άλλη δεν υπήρχε πρόβλημα, να βάλεις τέλος σε μια ιστορία που δεν υπάρχει», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι ένα καινούριο πρόσωπο και πρέπει να την στηρίξουν, γιατί να μην πάρουν θέση; Δεν τη γνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι»

Δες παρακάτω τον απόσπασμα: