The Bachelor: Αγνώριστη η Άννυ μετά την αποχώρησή της!

Άλλο look!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αγνώριστη η Άννυ μετά την αποχώρησή της!

Στο χθεσινό επεισόδιο Bachelor αποχώρησε η Άννυ η οποία φαινόταν πως ήθελε πολύ να παραμείνει στο παιχνίδι! Την επόμενη βρέθηκε στο Καλύτερα δεν Γίνεται με ανανεωμένο look.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε για πρώτη φορά διπλή αποχώρηση, μια εκ των οποίων και η Άννυ. Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και καβγάδες.

Η πρώην παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό με εντελώς διαφορετικό look. Με πολύ πιο μακριά τα μαλλιά της και με μακιγιάζ που έδειχνε το πρόσωπό της πιο λαμπερό. Δείτε την πρώτη ανάρτηση της!

Μιλώντας για την εμπειρία της στο ριάλιτι είπε: «Θα έμπαινε πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Ήμουν λίγο μαγκωμένη. Εννοείται πως θα το παρακολουθώ. Αν δε το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις πως είναι ακριβώς. Είχα την περιέργεια και σαν εμπειρία ήθελα να το ζήσω όλο αυτό. Σε καμία κοπέλα νομίζω δεν αρέσει αυτός ο τρόπος διεκδίκησης. Απλά μπήκαμε να δοκιμάσουμε και λίγο τις αντοχές μας», είπε μεταξύ άλλων.

Άννυ

The Bachelor: Η διπλή αποχώρηση και η λιποθυμία της Αντζελίνας!

Η ανατροπή ήρθε στο The Bachelor στο τέλος του επεισοδίου και στην τελετή των ρόδων ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσουν 2 παίκτριες και όχι μία!

Αυτό ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στην ατμόσφαιρα και τις παίκτριες σε αναμμένα κάρβουνα!

Μετά τους καυγάδες, τις λιποθυμίες και τα… μπινελίκια στη βίλα του Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών που θα έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν από το ριάλιτι του Alpha.

Λίγο πριν την τελετή των Ρόδων, οι τόνοι υψώθηκαν, με την Μαριεύη να ξεσπά έντονα απέναντι στην Αναστασία για την κόντρα τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έχοντας πάρει την απόφασή του, συνάντησε ξανά τα κορίτσια του Bachelor, έτοιμος να μοιράσει τα κόκκινα τριαντάφυλλα γι΄αυτή την εβδομάδα. Καμιά τους δεν γνώριζε για την διπλή αποχώρηση.

Η Αντζελίνα περιμένοντας με αγωνία τη σειρά της να πάρει τριαντάφυλλο, λύγισε, όταν άκουσε το όνομά της, πέφτοντας λιπόθυμη στην αγκαλιά του Παναγιώτη. Η Άννα ξέσπασε σε λυγμούς.

Ποιες δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν; Αυτές ήταν η Άννα και η Σαμάνθα.