Με ατημέλητο μαλλί η Δούκισσα Νομικού - Φωτογραφία πάνω από το κρεβάτι της

«Έριξε» το Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ατημέλητο μαλλί η Δούκισσα Νομικού - Φωτογραφία πάνω από το κρεβάτι της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει πάνω στο κρεβάτι της με ατημέλητο μαλλί και χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ όμορφη φωτογραφία, μέσα από την οποία μίλησε για τις περιπέτειες που περνάνε οι μαμάδες καθημερινά με τα παιδάκια τους, ενώ ζήτησε και μία συμβουλή, ενώ χθες αποκάλυψε μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Δείτε εδώ ποια είναι αυτά!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με ατημέλητο μαλλί πάνω από το κρεβάτι της

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το πρωί που ξύπνησα. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά είχαμε σηκωθεί και είχαμε τελειώσει και το πρωινό μας. Μετά αρχίσαμε να παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό, μπουσουλητό, ποδόσφαιρο, κουζινικά, διαβάσαμε βιβλία, φτιάξαμε παζλ και πύργους, παίξαμε με τα αυτοκινητάκια αλλά και με κούκλες, κάναμε ποδήλατο, κάναμε και πατίνι, πήγαμε και στο πάρκο, κάναμε κούνια, τσουλήθρα και μαζέψαμε κουκουνάρια.. Μόλις γυρίσαμε σπίτι και η ώρα είναι ακόμη 12:30;

Και ρωτώ τις έμπειρες μανούλες: Τα πρωινά χουζούρια πότε θα επανέλθουν στη ζωή μας;

Ή μάλλον η σωστή ερώτηση είναι: Θα επανέλθουν ποτέ;

Καλό ΣΚ», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Με μαύρο μπικίνι και το γιο της στη θάλασσα η Δούκισσα Νομικού

Τι και αν έχει μπει Οκτώβρης, η ζέστη καλά κρατεί και με αφορμή τον καλό καιρό, η Δούκισσα Νομικού πήγε στην παραλία με την οικογένεια της και έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές τους στιγμές της.

«Κυριακή στη θάλασσα .Με παιχνίδια, μπρατσάκια και τάπερ για πικ νικ #happysunday #moodoftheday #greece», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε, με την ίδια να ποζάρει στη θάλασσα. Τα likes και τα σχόλια επεσαν βροχή.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί! Δημοσίευσε επίσης και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο της, Σάββα.

Δούκισσα Νομικού γιος

Η Δούκισσα Νομικού, όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα από φωτογραφίες που δημοσιεύει, έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Ειδικά, ο κήπος της είναι απίστευτος, αφού είναι τεράστιος και μέσα στο πράσινο.