Αποκάλυψε τα νέα η Δούκισσα Νομικού

Κορίτσια προσοχή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψε τα νέα η Δούκισσα Νομικού

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της συλλογής της στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποκαλύψει στις διαδικτυακές της φίλες μερικά πολύ ευχάριστα νέα για κάποια κομμάτια που επέστρεψαν στην κολεξιόν!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται να έχει πολύ μεγάλη λατρεία στην συλλογή της και όχι άδικα αφού κάθε κομμάτι της γίνεται ανάρπαστο!

Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω και καθημερινά βλέπουμε την Δούκισσα Νομικού να προωθεί τα κομμάτια της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτά είναι τα νέα που αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού

Η μεγάλη ανταπόκριση που έχουν τα κοσήματά της, την έκανε να επανακυκλοφορήσει μερικά από αυτά και μόλις χθες ανακοίνωσε πως είναι και πάλι διαθέσιμα, ενώ τις προάλλες την είδαμε με μαύρο μπικίνι μαζί με τον γιο της.

Δούκισσα Νομικού κοσμήματα

Συγκίνησε η Δούκισσα Νομικού: Το ηχηρό μήνυμα στο διαδίκτυο - «Όταν δεν τα καταφέρνω...»

Το διαδίκτυο συγκίνησε για ακόμη μια φορά η Δούκισσα Νομικού με μια της και μόνο ανάρτηση. Πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα για τη ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, αλλά και θα αντιμετωπίσουμε.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και πιο συγκεκριμένα του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από μερικές ώρες στο Instastory της δημοσίευσε το παρακάτω quote:

«Με αγαπάω όταν τα καταφέρνω και όταν δεν θα καταφέρνω. Όταν δεν τα καταφέρνω ακόμη πιο πολύ».

Δούκισσα Νομικού Instagram

Να πούμε επίσης, πως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της.

Όλο νόημα η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα και να τη συνοδεύσει με ένα μήνυμα για τον Σεπτέμβριο, που ξεκινάει σήμερα, ζητώντας του να της φερθεί καλύτερα απ' ό, τι οι προηγούμενοι μήνες.

Η παρουσιάστρια πέρασε λίγο δύσκολες μέρες τον τελευταίο μήνα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, γεγονός που την στεναχώρησε ιδιαίτερα - δείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση.

Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να είναι πιο σιωπηλή απ' ό, τι συνήθως στα social media. Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει μία εικόνα στην οποία χαμογελάει προκειμένου να υποδεχθεί το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον νέο μήνα.

Αυτή είναι η ανάρτηση όλο νόημα της Δούκισσας Νομικού

«Είπα να πω κ γω χαμογελαστή Καλό Μήνα, μπας και μας ακούσει όλους και είναι πιο γλυκός μαζί μας», έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.