Η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Τα αποκάλυψε όλα η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και πολύ συχνά επιλέγει να συνομιλεί με τους followers της σε ερωτήσεις που έχουν να της κάνουν για την προσωπική της ζωή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Πρόσφατα η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A και εκεί δέχθηκε τις ερωτήσεις των ακολούθων της. Μία από αυτές αφορούσε το πώς ανακοίνωσε στους γονείς της τον αρραβώνα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

“Ο Δημήτρης το ανακοίνωσε. Πριν μου κάνει την πρόταση γάμου, μίλησε με τον πατέρα μου για να του ζητήσει το χέρι μου”, ήταν η απάντηση της Δούκισσας Νομικού στον follower της.

Στο ίδιo Q&A μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού πέταξε μία σπόντα για το τρίτο παιδί της. Δείτε εδώ τι είπε.

Δημήτρης Θεοδωρίδης Δούκισσα Νομικού

Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την Δούκισσα Νομικού

Μια δημόσια έκκληση για βοήθεια έκανε η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και θέλησε και εκείνη να βοηθήσει, αλλά και να παροτρύνει και τους followers της να κάνουν το ίδιο.

Συγκεκριμένα, από το πρωί στα social media κυκλοφορεί μια φωτογραφία στην οποία γίνεται έκκληση για βοήθεια στους κατοίκους της Καρδίτσας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από την κακοκαιρία Ιανός που τα σάρωσε όλα στο πέρασμα της.

Την φωτογραφία αυτή λοιπόν, έκανε repost η Δούκισσα Νομικού στο Instagram της. Δείτε ωστόσο και μια ενημέρωση που έκανε και αφορά όλες τις γυναίκες.

Δούκισσα Νομικού instagram έκκληση

Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε τη σημαντική απόφασή της

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μια σημαντική απόφαση που πήρε μετά τις διακοπές της και ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της.

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην πέρασε με τον ιδανικό τρόπο για τη Δούκισσα Νομικού, ωστόσο πλέον η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις άσχημες αναμνήσεις και να αφοσιωθεί σε μία μεγάλη της αγάπη.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στη δουλειά της και σήμερα έκανε επαγγελματική φωτογράφιση για τη νέα της συλλογή με κοσμήματα. Έχοντας στο πλευρό της την ομάδα της, βάφτηκε, ντύθηκε και έγινε μια κούκλα!

«Working mama is back», έγραψε η Δούκισσα Νομικού κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ και μία ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.