Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση για το σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη «έλιωσε» το διαδίκτυο

Φουλ ερωτευμένη η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση για το σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη «έλιωσε» το διαδίκτυο

Φουλ ερωτευμένη είναι η Δούκισσα Νομικού με το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και το απέδειξε για ακόμη μια φορά, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε η οποία «έλιωσε» το διαδίκτυο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της τηλεόρασης και έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της η οποία είναι και η κύρια προτεραιότητα της.

Λατρεύει να περνάει χρόνο με το σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά. Μπορεί να πέρασαν μια πολύ δύσκολη στιγμή πριν από λίγες εβδομάδες - καθώς ο πεθερός της έφυγε από τη ζωή μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο - ωστόσο χαμογελούν ξανά.

Χθες, η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και θέλησε να μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια στο σύζυγό της, κάνοντας έτσι ένα μικρό challenge.

«Πρωινή Καλημέρα. Τάγκαρε στα σχόλια αυτόν που σε κάνει να χαμογελάς, επιστρέφοντάς του με αυτόν τον τρόπο το πιο γλυκό σου χαμόγελο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της, κάνοντας tag τον σύζυγό της.

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Οι αναρτήσεις τους οι κοινές είναι πολλές, όπως αυτή που μοιάζει με την κόρη της σαν διδυμάκια σε μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της.

Δούκισσα Νομικού: Τα νάζια στον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Με συγκλονιστικό μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η Δούκισσα Νομικού περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της στην Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε λίγες ημέρες πριν σε γνωστή παραλία του νησιού να φορά ένα συγκλονιστικό μαύρο ολόσωμο μαγιό και να κάνει ναζάκια στον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr θα δείτε την Δούκισσα Νομικού άβαφη να παίζει σαν μικρό παιδί σε παραλία στο νησί των Ανέμων.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ευχάριστη ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δούκισσα Νομικού παραλία

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης θεοδωρίδης Μύκονος