Σαν διδυμάκια η Δούκισσα Νομικού με την κόρη της - Εικόνα μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν διδυμάκια η Δούκισσα Νομικού με την κόρη της - Εικόνα μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Οι αναρτήσεις τους οι κοινές είναι πολλές, όπως αυτή που μοιάζει με την κόρη της σαν διδυμάκια σε μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της.

Η παρουσιάστρια μετά τις δυσκολίες που πέρασε στην οικογένεια της με το θάνατο του πεθερού της, χαμογελάει ξανά και τα παιχνίδια με τα παιδιά της έχουν ξεκινήσει.

Η Δούκισσα Νομικού, ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και αυτό φαίνεται από τις αγκαλιές με την μικρή Αναστασία. Την κοινή τους φωτογραφία από τις αγκαλιές τους, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαμά και κόρη πόζαραν ίδια ντυμένες και είναι κούκλες.

Δούκισσα Νομικού κόρη

Παρόλο που εδώ και αρκετές μέρες παρέμεινε σιωπηλή στα social media, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο που «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Δούκισσα Νομικού: Έχει την ίδια αδυναμία με την κόρη της και το αποκάλυψε πρώτη φορά

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνει η Δούκισσα Νομικού και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της. Με αυτό τον τρόπο, αποκάλυψε την ίδια αδυναμία που έχουν και στο νησί των ανέμων έχουν την δυνατότητα να την... θαυμάζουν καθημερινά.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο καθημερινά περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με το σύζυγό της και τα δυο αγγελούδια της. Κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, ενώ τα απογεύματα παίζουν στον κήπο του σπιτιού τους.

Ωστόσο, όταν ο ήλιος ξεκινάει να πέφτει, η Δούκισσα Νομικού παίρνει στην αγκαλιά της την μικρή Αναστασία και απολαμβάνουν μαζί το ηλιοβασίλεμα, το οποίο λατρεύουν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή φωτογραφία τους και πρόκειται να "λιώσετε". Είναι μαγευτική...

Δείτε ωστόσο ακόμη μια άκρως εντυπωσιακή και... άφιλτρη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με την κορούλα της.

Δούκισσα Νομικού κόρη