«Ράγισε» καρδιές η Δούκισσα Νομικού - Το μακροσκελές κείμενο

«Έχει φέρει μεγάλο πόνο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές η Δούκισσα Νομικού - Το μακροσκελές κείμενο

Παρόλο που εδώ και αρκετές μέρες παρέμεινε σιωπηλή στα social media, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο που «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Η παρουσιάστρια βίωσε πρόσφατα μία μεγάλη απώλεια στην οικογένειά της και έτσι το φετινό καλοκαίρι της δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο χαμός του Σάββα Θεοδωρίδη, πατέρα του συζύγου της και παππού των παιδιών της, πλήγωσε τη Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο - δείτε εδώ τη συγκινητική της ανάρτηση.

Αυτό είναι το μακροσκελές κείμενο της Δούκισσας Νομικού που «ράγισε» καρδιές

«Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου.

Ναι, ίσως γι’ αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι. Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλιου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας.

Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας!

Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!

Καλημέρα»!

Ρίγη συγκίνησης από την Δούκισσα Νομικού - Το μήνυμα που «λύγισε»

Δύσκολες στιγμές περνάει η Δούκισσα Νομικού, όχι μόνο λόγω του θανάτου του πεθερού της, αλλά και γιατί δεν μπορεί να δει λόγω κορωνοϊού τους γονείς της. Το μήνυμα στα social media, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και «λύγισε».

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της και ιδιαίτερα στον μπαμπά της με τον οποίο μοιάζουν και πάρα πολύ. Πάντα όποτε έβρισε χρόνο περνούσαν χρόνο μαζί τους, κάτι που το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον μπαμπά της.

«Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε «Σ’αγαπώ» όσο πιο συχνά μπορούμε. Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δούκισσα Νομικού. Ρίγη συγκίνησης ωστόσο, είχε προκαλέσει και μια δημόσια έκκληση της.