Το πρώτο βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο στο TikTok

Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πρώτο βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο στο TikTok

Μόλις σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε για πρώτη φορά ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο ωστόσο δεν είναι μόνη της, αλλά έχει μαζί της και τον "άνθρωπό της" όπως είπε, τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει πάρει τα πάνω της με τα social media και πλέον, προσπαθεί να τα χρησιμοποιεί όσο περισσότερο γίνεται.

Αφού κατέκτησε το Instagram με τις καθημερινές της δημοσιεύσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σειρά πήρε το TikTok, στο οποίο είναι εξαιρετικά ενεργή τις τελευταίες μέρες.

Θυμίζουμε βέβαια πως τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε και ένα ζήτημα με την απουσία της κάμερας του ALPHA από τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ αναλυτικά τι έχει συμβεί.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο στο TikTok

Ένα από τα βίντεο που ξεχώρισε, είναι αυτό που η Ελένη Μενεγάκη κάνει μία ξεχωριστή αναφορά στον Ματέο Παντζόπουλο.

«Μάθημα νούμερο 3.522. Σήμερα θα μάθουμε πως ανεβάζουμε story. Κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αν το δείτε ποτέ πείτε μου πως το είδατε. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω. Όχι μόνη μου, πάντα με τον άνθρωπό μου» είπε συγκεκριμένα στο βίντεο της η Ελένη Μενεγάκη η οποία πλέον έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο τον οποίο αξιοποιεί με πολύ δημιουργικούς τρόπους, όταν δεν "τρέχει" με τα παιδιά της και τις υποχρεώσεις τους.

Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μια νέα φωτογραφία από το σπίτι της με τον Ματέο Παντζόπουλο, δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, απολαμβάνει κάθε λεπτό από το χρόνο της, είτε κάνοντας βόλτες με την οικογένεια της, είτε πηγαίνοντας στην Άνδρο, είτε κάθεται στο σπίτι με τα παιδιά και το σύζυγό της.

Πλέον μάλιστα, έχει γίνει και πιο ενεργή στα social media. Όπως όταν δημοσίευσε το βίντεο στο οποίο πριν λίγες ημέρες, σχολίασε η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου και γράφτηκε παντού.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της η Ελένη Μενεγάκη κάθεται στο σπίτι της και απολαμβάνει την όμορφη θέα που έχει από το μπαλκόνι της.