Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πηγή Δεβετζή: Δεν αποχωρεί απο το J2US - Υπάρχει αντικαταστάτης!

Ποιος θα είναι;

Πηγή Δεβετζή: Δεν αποχωρεί απο το J2US - Υπάρχει αντικαταστάτης!
News 11.10.2020 13:13
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ανατροπή φαίνεται πως θα έχουμε στο «Just the 2 of Us» αναφορικά με τη συμμετοχή της Πηγής Δεβετζή. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Ολυμπιονίκης αποχωρεί οριστικά από το μουσικό σόου, εξαιτίας του ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό, τελικά πρόκειται να διαγωνιστεί κανονικά.

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπάκας στο «Έλα Χαμογέλα», η Πηγή Δεβεζή θα λείψει μάλλον από τα πρώτα δύο live, έως ότου δηλαδή ξεπεράσει τον κορωνοϊό.

Μόλις αναρρώσει πλήρως θα ενταχθεί κανονικά στο «Just the 2 of Us». Δείτε τις δηλώσεις της Πηγής και το ξέσπασμα σε κλάματα

Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτει το μέλλον του J2US

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” μίλησε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την είδηση ότι η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής του show αναφέρθηκε στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα και εξήγησε πως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τη Δευτέρα, που θα έχουν γίνει γνωστά και τα αποτελέσματα από τα επαναληπτικά τεστ, στα οποία θα υποβληθούν όλοι οι συντελεστές.

«Έχει μεγάλη σημασία η υγεία όλων των συμμετεχόντων και γενικότερα όλου του κόσμου. Μιλάμε για μια παραγωγή που απασχολεί 330 άτομα. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει όλοι τεστ και έχουν βγει αρνητικά, εκτός από το τεστ της Πηγής.

Εύχομαι να συνεχίσει αυτό το θετικό αποτέλεσμα για εμάς και τη Δευτέρα να μην έχει βγει κανείς θετικός στον Covid. Αν όλα πάνε καλά, το άλλο Σάββατο έχουμε πρεμιέρα. Και δεν είμαστε… J2US, αλλά είμαστε όλοι μαζί.

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουμε γιατί αυτό που προέχει είναι η υγεία της Πηγής και των υπολοίπων. Μάλλον θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση για το ζευγάρι της Πηγής με την Έφη Σαρρή με ένα άλλο ζευγάρι ή θα αντικαταστήσουμε την Πηγή με έναν άλλον celebrity.

Αυτό όμως θα το αποφασίσουμε τη Δευτέρα που θα γίνουν και τα επαναληπτικά τεστ και είμαστε όλοι αρνητικοί. Εάν υπάρξει ένα κρούσμα δεν πρόκειται να γίνει πρεμιέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Κοκλώνης: Η επίσημη ανακοίνωση για την θετική στο κορωνοιό Πηγή Δεβετζή - "Είμαστε όλοι.."

Γωγώ Τσαμπά: Οι πρώτες δηλώσεις για το J2US!

Share