Προκάλεσε «αναστάτωση» στον αέρα του Opentv η Σίσσυ Χρηστίδου με το αποκαλυπτικό φόρεμά της

Μοναδική εμφάνιση από την παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προκάλεσε «αναστάτωση» στον αέρα του Opentv η Σίσσυ Χρηστίδου με το αποκαλυπτικό φόρεμά της

Στη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να προκαλέσει κανονική αναστάτωση στον αέρα του Opentv, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα το οποίο αναδείκνυε με τον πιο υπέροχο τρόπο το ντεκολτέ της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και κάθε εμφάνισή της γίνεται φυσικά ανάρπαστη.

Η σημερινή εμφάνισή της ήταν πραγματικά συγκλονιστική καθώς επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και να κάνει στα μαλλιά της το πιο υπέροχο επιμελώς ατημέλητο look, ενώ πολύ εντυπωσιακή ήταν και στην εμφάνιση που έκανε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε γιατί το OPEN «έδιωξε» τον Θοδωρή Μαραντίνη από την εκπομπή

Η Σίσσυ Χρηστίδου για πρώτη φορά, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και αποκάλυψε γιατί το OPEN «έδιωξε» από την εκπομπή της τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το γεγονός έγινε γνωστό, πριν από λίγες εβδομάδες και κανένας δεν είναι βγει να κάνει κάποια δήλωση, με πολλούς να αναρωτιούνται αν έχει συμβεί κάτι ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον πρώην σύζυγό της.

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, μιλώντας στον ΑΡΤ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με εμένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν ανάμεσα στο Θοδωρή και στο κανάλι. Μεταξύ τους ότι έχει δημιουργηθεί. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν είχα εγώ εμπλοκή. Δεν είπα θέλω να φύγουν οι Onirama από τους τίτλους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ωστόσο και τη δημόσια αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη