Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother αποκλειστικό - Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Σούπερ spoiler!

Big Brother αποκλειστικό - Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας
News 11.10.2020 13:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν ακόμα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια, σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Big Brother και για το ποιος πρόκειται να είναι ο νέος αρχηγός στο σπίτι. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη...

Μετά την αποχώρηση του Βλαδίμηρου στο live της Παρασκευής, ο κλοιός στενεύει μέσα στο σπίτι και όλοι οι παίκτες αισθάνονται ότι απειλούνται. Οι δοκιμασίες είναι όλο και πιο απαιτητικές και όλοι διεκδικούν με σθένος την ασυλία προκειμένου να εξασφαλίσουν μία εβδομάδα ακόμα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός στο σπίτι του Big Brother

Παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες ψήφισαν αναδεικνύοντας τον Δημήτρη Κεχαγιά ως νέο αρχηγό του σπιτιού, η διαδικασία επαναπροσδιορίζεται και ο αρχηγός βγαίνει και πάλι μέσα από μία απαιτητική δοκιμασία.

Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την αρχηγεία, αυτή που τελικά θα τα καταφέρει ωστόσο θα είναι η Ραΐσα.

Μετά τη νίκη της μάλιστα, θα τα βάλει με τον Χρήστο Βαρουξή γιατί δεν της έδωσε συγχαρητήρια που τα κατάφερε.

Big Brother Ραϊσα αρχηγός

Big Brother: Καταγγελία από τους γονείς του Θέμη για έκθεση προσωπικών δεδομένων!

Τις αντιδράσεις τους για την προβολή «προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων» γνωστοποίησαν με δελτίου Τύπου οι γονείς του Θέμη Κανέλλου, παίκτη του Big Brother.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες κριτικής και προσκλήσεων συμμετοχής σε δημόσιο διάλογο, αναφορικά με την ανατροφή του ενήλικου πλέον γιου μας Κανέλλου Θεμιστοκλή, τον οποίον συνεχίζουμε να περιβάλλουμε με την αμέριστη γονική μας αγάπη και του οποίου τις προσωπικές επιλογές σεβόμαστε πλήρως», αναφέρουν, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, Ανδρέα Μήτσαινα, στο δελτίο Τύπου.

«Πλην όμως διαφωνούμε κάθετα με την αισθητική που αναπτύσσεται γύρω από την δημόσια τηλε -προβολή αυτών και την εργαλειοποίηση τους στην κατεύθυνση της τηλεθέασης. Πολλώ δε όταν μέσω των ανωτέρω κοινοποιούνται προσωπικά και δη ευαίσθητα δεδομένα», συνεχίζει η οικογένεια Κανέλλου.

«Άλλωστε, σε ένα σύγχρονο κράτους δικαίου, το δικαίωμα έκφρασης είναι πλήρως σεβαστό, με τους όρους βέβαια και τους περιορισμούς που αυτό θέτει, προς προστασία του συνόλου των κοινωνών του. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο παίκτης του Big Brother είχε αναφερθεί δημοσίως στην αντίδραση των γονιών του όταν έμαθαν πως είναι ομοφυλόφιλος ενώ είχε πει πως έγιναν «υπερβολικά πράγματα εναντίον του». Παράλληλα είπε πως οι γονείς του τον έβριζαν και του μίλαγαν άσχημα. «Γίναμε εχθροί μέσα στο ίδιο μας το σπίτι», είχε πει. Ράγισε καρδίες η εξομολόγηση του Θέμη!

«Ένιωσα την απόλυτη απόρριψη. Ένιωθα ότι οι γονείς μου με μισούν και θέλουν να εξαφανιστώ. Ένιωσα ότι είμαι η ντροπή της οικογένειας», είχε δηλώσει ο Θέμης Κανέλλος στις αρχές του μήνα.Θέμης Κανέλλος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκαλύψεις από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη - Τι ακριβώς συνέβη μέσα στο σπίτι του Big Brother;

Big Brother: "Φωτιά" βάζουν ξανά οι προκλητικές σκηνές της Χριστίνας και του Παναγιώτη!

Share