Ένα εκατομμύριο Yen: H μεγάλη πρεμιέρα και όσα θα δούμε!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ένα εκατομμύριο Yen: H μεγάλη πρεμιέρα και όσα θα δούμε!

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει τηλεοπτικά στο Μεγάλο Κανάλι. Κουράστηκες από το κυνήγι των ευρώ; Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις YEN. Το νέο καθημερινό παιχνίδι γνώσεων, με τη Σμαράγδα Καρύδη, μοιράζει πραγματικά …YEN και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 18:40 στο MEGA.

10 παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις, «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ».

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν.

Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται. Ο νικητής του παιχνιδιού αποχωρεί με το ποσό που έχει κερδίσει, ενώ ο χαμένος παίκτης δε φεύγει με άδεια χέρια αφού ανταμείβεται με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι. Δείτε ακόμα τι άλλη τηλεοπτική πρόταση είχε η Σμαράγδα!

Στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες, μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που θα έχουν την ευκαιρία να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play Έτσι, θα μπορούν να απαντούν από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air και καθημερινά να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν.

Αγνώριστη η Σμαράγδα Καρύδη στο τρέιλερ της νέας της εκπομπής!

Με φόρα στην απογευματινή ζώνη του MEGA έρχεται σε λίγες μέρες η Σμαράγδα Καρύδη με την παρουσίαση του νέου, καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Ένα εκατομμύριο γεν». Συγκεκριμένα, τον Οκτώβρη θα βρεθεί στους δέκτες μας αλλά ήδη, μέσα από το ευφάνταστο τρέιλερ, η ηθοποιός κατορθώνει να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς την βλέπουμε ντυμένη και βαμμένη σε σημείο που δεν την αναγνωρίζουμε!

Το 1.000.000 ¥ είναι ένα παιχνίδι γνώσεων όπου ο νικητής μπορεί να κερδίσει μέχρι ένα εκατομμύριο γιέν. Πραγματικά ΥΕΝ! Τι πρέπει να συμβεί για να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής; Πρέπει να είσαι έξυπνος, γρήγορος αλλά και στοιχειωδώς ενημερωμένος.

Το ένα εκατομμύριο ΥΕΝ είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο έμπειρους παίκτες. Γιατί στο 1.000.000 ¥ οι ερωτήσεις εκφωνούνται με ένα τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία

Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη “κλειδί” να ακούγεται τελευταία. Οι παίκτες έχουν μόνο 5 δευτερόλεπτα να απαντήσουν.

Αν απαντήσουν σωστά και γρήγορα κερδίζουν 20.000 ¥, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 ¥, γιατί στο 1.000.000 ¥ τα λάθη πληρώνονται ! Σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Άπω ανατολή, οι τηλεθεατές δεν θα θέλουν να τελειώσουν οι ερωτήσεις.. ποτέ!

Το 1.000.000 ¥ είναι ένα παιχνίδι ερωτήσεων όπου ο νικητής προκύπτει με τη λήξη του παιχνιδιού, αφού ανά πάσα στιγμή τα πάντα ανατρέπονται. Αλλά και ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού κερδίζει ένα χορταστικό γεύμα σουσι!