The Bachelor: Χείμαρρος η Αντζελίνα για την Έλενα Μπάση - "Τι ήρθε να κάνει εδώ;|

H δήλωση για την ηλικία της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Χείμαρρος η Αντζελίνα για την Έλενα Μπάση -

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Βάσια Γρηγοράκου, παραχώρησε η Αντζελίνα, μέσα από τη βίλα που γυρίζεται το «The Bachelor» η οποια έκανε τσουχτερές δηλώσεις για την Έλενα Μπάση!

Η 20χρονη μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τις συμπαίκτριές της, Χριστίνα και Έλενα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη δεύτερη… δικηγόρο του διαβόλου.

«Η Χριστίνα είναι ένα πολύ οξύθυμο άτομο που μου περνάει αδιάφορη και απαρατήρητη. Απαξιώ για αυτό το κορίτσι.

Η Έλενα τι ήρθε να κάνει εδώ μέσα; Πραγματικά. 38 χρονών λέει. Ναι. Η μάνα μου 37 είναι. Να την έφερνα και αυτή εδώ μέσα δηλαδή. Η Έλενα για μένα είναι η δικηγόρος του διαβόλου. Κινεί τα νήματα, πονηρά. Δε βάζει λίγα λόγια, βάζει μπόλικα, με πολύ σάλτσα» είπε η Αντζελίνα. Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Άννας μετά την αποχώρηση της!

The Bachelor: Η διπλή αποχώρηση και η λιποθυμία της Αντζελίνας!

Η ανατροπή ήρθε στο The Bachelor στο τέλος του επεισοδίου και στην τελετή των ρόδων ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσουν 2 παίκτριες και όχι μία!

Αυτό ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στην ατμόσφαιρα και τις παίκτριες σε αναμμένα κάρβουνα!

Μετά τους καυγάδες, τις λιποθυμίες και τα… μπινελίκια στη βίλα του Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών που θα έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν από το ριάλιτι του Alpha.

Λίγο πριν την τελετή των Ρόδων, οι τόνοι υψώθηκαν, με την Μαριεύη να ξεσπά έντονα απέναντι στην Αναστασία για την κόντρα τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έχοντας πάρει την απόφασή του, συνάντησε ξανά τα κορίτσια του Bachelor, έτοιμος να μοιράσει τα κόκκινα τριαντάφυλλα γι΄αυτή την εβδομάδα. Καμιά τους δεν γνώριζε για την διπλή αποχώρηση.

Η Αντζελίνα περιμένοντας με αγωνία τη σειρά της να πάρει τριαντάφυλλο, λύγισε, όταν άκουσε το όνομά της, πέφτοντας λιπόθυμη στην αγκαλιά του Παναγιώτη. Η Άννα ξέσπασε σε λυγμούς.

Ποιες δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν; Αυτές ήταν η Άννα και η Σαμάνθα.