Τζένη Θεωνά: Φωτογραφίζει τον γιό της στην τεράστια βεράντα του σπιτιού της!

Υπέροχη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τζένη Θεωνά: Φωτογραφίζει τον γιό της στην τεράστια βεράντα του σπιτιού της!

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και η Τζένη δεν σταματά να απαθανατίζει τους άντρες της ζωής της! Δείτε τον γιο της να τα έχει κάνει "μαντάρα" στην τεράστια βεράντα του σπιτιού τους!

Όταν όμως ο Αρίωνας είναι στο σπίτι, πάλι βρίσκει την …άκρη να παίξει με τα χώματα. Με την πρώτη ευκαιρία κι ενώ πιστεύει ότι έχει ξεφύγει από το βλέμμα της μαμάς του, πηγαίνει στις γλάστρες, βγάζει το χώμα και το απλώνει στη βεράντα.

Είναι μάλλον από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες στο σπίτι.

«Κυριακή. 7.30 πμ. Ο κηπουρός τα χαράματα», είχε σχολιάσει η Τζένη Θεωνά σε μια ανάρτησή τους, δείχνοντας τον γιος της να είναι μπροστά στη γλάστρα και γεμάτος χώματα ο χώρος γύρω του. Πρόσφατα μάλιστα μας έδειξε την βόλτα τους στο πάρκο!

Τζένη Θεωνά: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου της - Έγινε ενός!

Ενός έγινε ο γιος της Τζένης Θεωνά με την ηθοποιό να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του, τα όποια λόγω και των συνθηκών τα περάσαν σε... καραντίνα μέσα στο σπίτι! Δείτε το γλυκό μήνυμα που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο μικρός Αρίωνας, όπως είναι το όνομα του γιου της είχε τα πρώτα του γενέθλια με την όμορφή ηθοποιό και τον Δήμο Αναστασιάδη να τα περνάμε, που αλλού; Μα φυσικά στο σπίτι.

Ωστόσο η ηθοποιός μας έδωσε και μια γεύση από το πως τα περάσανε δείχνοντας μας μάλιστα και την τούρτα του μικρού.

"Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του!

Και μέσα σ' ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα!
Αρίωνα Σ' Αγαπάμε!" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Για τον γιο της που επίσης λέγεται Αρίωνας μίλησε και η Κατερίνα Καραβάτου.