Οριστικό τέλος για τον Stan και την Βέρα Σωτηροπούλου! Τι συνέβη;

Ποιος είναι ο λόγος που χώρισε το ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οριστικό τέλος για τον Stan και την Βέρα Σωτηροπούλου! Τι συνέβη;

Ο Στράτος Αντιπαριώτης, ή αλλιώς Stan, έτσι όπως όλοι τον γνωρίζουμε, εδώ και ένα χρόνο δήλωνε τρελά ερωτευμένος με την νέα του σύντροφο, Βέρα Σωτηροπούλου.

Σύμφωνα, όμως, με το σημερινό ρεπορτάζ του "Happy Day" το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του και να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός έγινε γνωστός έπειτα από αμοιβαίο unfollow στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram αλλά και από περίεργα instagram stories του τραγουδιστή.

Ποιος είναι όμως ο λόγος για το οριστικό τέλος;

Stan και Βέρα Σωτηροπούλου

Full ερωτευμένος ο Stan! Το βίντεο με κορίτσι του - Τι κάνουν στο σπίτι τους;

Ο Stan είναι full ερωτευμένος και έχουμε ένα βίντεο που ανέβασε μαζί με το κορίτσι του, μέσα από το σπίτι τους. Πώς περνά το ζευγάρι την καραντίνα του; =

Ο Stan όχι μόνο είναι full ερωτευμένος αλλά μένει στο σπίτι μαζί με την αγαπημένη του Βέρα Σωτηροπούλου και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα πλάνα από το σπίτι τους. Τι έκανε το αγαπημένο ζευγάρι, που είναι και αυτό σε καραντίνα αυτή την περίοδο;

Ειδικότερα μέσα από την εκπομπή Πρωινό είδαμε ένα βίντεο, που ανέβασαν στο Tik Tok. Σε αυτό είναι οι δυο τους μέσα στο σπίτι τους και χορεύουν. Ο γνωστός καλλιτέχνης δεν μοιράζεται συχνά πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν κρύβει τον έρωτά του για την αγαπημένη του σύντροφό ή οποία πρέπει να σας πούμε ότι είναι δικηγόρος. Σε αυτήν βρήκε λοιπόν, ξανά τον έρωτα, μετά και από τον χωρισμό του.

Εκτός από τον Stan που είδαμε το βίντεο με το κορίτσι του Full ερωτευμένη είναι και η Λότους με τον Γιώργο

Ο Γιώργος ήταν ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να πάρουν και πάλι τη θέση του χθες στο MasterChef, και έτσι μαζί με την Μάρλεν και τη Μαριάννα μπήκε εκ νέου στο σπίτι και έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό.

Σήμερα λοιπόν γιόρτασε την ονομαστική του εορτή και η αγαπημένη του σύντροφος, Λότους, για την οποία έχουμε ακούσει πολλά ήδη από την οντισιόν του Γιώργου, θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο τόσο για την γιορτή του όσο και για το γεγονός ότι βρίσκεται και πάλι στον διαγωνισμό.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ όμορφη φωτογραφία τους και ένα βίντεο από την είσοδο του Γιώργου στο διαγωνισμό μαγειρικής και πανηγύρισε μαζί του για την επιστροφή του!