Νέο σκάνδαλο στο Big Brother - Οι δύο παίκτες που μίλησαν με τον «έξω κόσμο»

Θα τους επιβληθεί ποινή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο σκάνδαλο στο Big Brother - Οι δύο παίκτες που μίλησαν με τον «έξω κόσμο»

Ένα νέο μεγάλο σκάνδαλο ετοιμάζεται να «σκάσει» στο σπίτι του Big Brother, καθώς ένας άνθρωπος βρέθηκε έξω από τη βίλα και δύο παίκτες μίλησαν μαζί του, πράξη που καταπατά τους άκρως αυστηρούς κανόνες του ριάλιτι.

Οι δύο παίκτες βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον κήπο και δε δίστασαν να μιλήσουν με τον άνθρωπο που βρέθηκε έξω από το σπίτι και ξεκίνησε να τους φωνάζει.

Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του Big Brother που μίλησαν με τον έξω κόσμο

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Πυργίδη, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με έναν fan που βρέθηκε έξω από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και κατάφερε να επικοινωνήσει, έστω και λίγο, με τους δυο τους.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, ενώ ανέβηκε στο Youtube.

Μένει να δούμε αν στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Πυργίδη θα επιβληθεί κάποια ποινή, λόγω παραβίασης των κανονισμών, ενώ σίγουρα θα δούμε μερικά καυτά στιγμιότυπα ανάμεσα στον Κεχαγιά και την Σοφία.

Big Brother αποκλειστικό - Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Πριν ακόμα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια, σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Big Brother και για το ποιος πρόκειται να είναι ο νέος αρχηγός στο σπίτι. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη...

Μετά την αποχώρηση του Βλαδίμηρου στο live της Παρασκευής, ο κλοιός στενεύει μέσα στο σπίτι και όλοι οι παίκτες αισθάνονται ότι απειλούνται. Οι δοκιμασίες είναι όλο και πιο απαιτητικές και όλοι διεκδικούν με σθένος την ασυλία προκειμένου να εξασφαλίσουν μία εβδομάδα ακόμα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός στο σπίτι του Big Brother

Παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες ψήφισαν αναδεικνύοντας τον Δημήτρη Κεχαγιά ως νέο αρχηγό του σπιτιού, η διαδικασία επαναπροσδιορίζεται και ο αρχηγός βγαίνει και πάλι μέσα από μία απαιτητική δοκιμασία.

Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την αρχηγεία, αυτή που τελικά θα τα καταφέρει ωστόσο θα είναι η Ραΐσα.

Μετά τη νίκη της μάλιστα, θα τα βάλει με τον Χρήστο Βαρουξή γιατί δεν της έδωσε συγχαρητήρια που τα κατάφερε.

Big Brother Ραϊσα αρχηγός