"Με έχει πιάσει η ψυχή μου..." - Συγκλονισμένος στους Κου Κου ο Κρατερός Κατσούλης

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής των Κου Κου ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τον προβληματισμό του για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στους περιορισμούς που έβαλε η κυβέρνηση στα θέατρα, μιας κι εκείνος ο ηθοποιός, επηρεάζεται άμεσα.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Στους Κου Κου ξανά ο Κρατερός: "Η κατάσταση έγινε πιο περίπλοκη όταν..."

Στην Φωλιά των Κου Κου επέστρεψε κανονικά ο Κρατερός Κατσούλης μετά την απουσία δύο ημερών λόγω ενός μικρού θέματος υγείας που αντιμετώπισε και με τη σειρά του εξήγησε τους λόγους που ήταν εκτός.

Ο παρουσιαστής ήταν στη θέση του χαμογελαστός και ευδιάθετος και φυσικά δεν μπορούσε να μην ευχαριστήσει όλους όσους έστειλαν μηνύματα.

Ο ίδιος ανέφερε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές που μας στείλατε, που μας έχετε στο νου σας, που ενδιαφέρεστε και μας αγαπάτε. Ανταποδίδουμε από καρδιάς. Είπα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα γιατί κουράστηκα. ‘Οχι. Στην πραγματικότητα είχα ένα μικρό θεματάκι υγείας, τίποτα το σημαντικό. Μετά έγινε και κάτι άλλο κι ήρθε το ένα πάνω στο άλλο κι η κατάσταση έγινε πιο περίπλοκη. Τώρα όμως όλα είναι καλά, την αγάπη μας.»

Μάλιστα στην αρχή οι συνεργάτες του τού αφιέρωσαν χιουμοριστικά το Ξαναγύρισες ε; Ο Κρατερός λοιπόν και πάλι στα καθήκοντά του υγιής. Δείτε ακόμα την δύσκολη στιγμή της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή.