Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου - Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης

«Του συνέβη κάτι χτες και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου - Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης

Δύσκολες στιγμές περνάει η Κατερίνα Καραβάτου, καθώς όπως είπε κάτι συνέβη στον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εμφανιστεί στην σημερινή 29/9 εκπομπή «Στην φωλιά τω κου κου».

Η παρουσιάστρια κατευθύνθηκε προς το πάνελ και στα πρώτα λόγια της δεν έκρυψε την απόγνωσή της για αυτό που συμβαίνει.

«Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ, δεν ξέρω ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή, είναι η κατάσταση λίγο περίεργη», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Του συνέβη κάτι χτες και μετά του συνέβη και κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και θα πάνε όλα πολύ καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια. Δείτε ωστόσο, την αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για το πρόβλημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Στην φωλιά των Κου Κου: Διπλό «χτύπημα» από Καραβάτου - Κατσούλη

Σε λίγες μέρες, η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα και μόλις σήμερα, έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν ένα διπλό «χτύπημα», φέρνοντας στο πλατό όχι έναν αλλά δύο νικητές του MasterChef.

Πριν από λίγες μέρες, η εκπομπή Happy Day ανακοίνωσε πως θα έχει στο πλατό και στον χώρο της μαγειρικής της Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο, δύο πρόσωπα που απασχόλησαν αρκετά τον καιρό που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του MasterChef.

Η εκπομπή Στην Φωλιά των Κου Κου, αποφάσισε να απαντήσει και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, φέτος δε θα έχει έναν άλλα δύο μάγειρες.

Στην εκπομπή θα βρίσκεται φυσικά ο Λάμπρος Βιακιάρος, ο οποίος είναι εδώ και καιρό στο πρωινό του Star.

Στο πλευρό του βέβαια πρόκειται να έχει και τον Σταύρο Βαρθαλίτη έναν ακόμα νικητή του MasterChef.