GNTM 3: Έντονος καυγάς στο σημερινό επεισόδιο μεταξύ του Δημήτρη Σκουλού και μιας παίκτριας!

Τι προκάλεσε τόσο μεγαλό εκνευρισμό στον κριτή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Έντονος καυγάς στο σημερινό επεισόδιο μεταξύ του Δημήτρη Σκουλού και μιας παίκτριας!

Στο σημερινό (12/10) επεισόδιο του GNTM προβλέπονται μεγάλοι καυγάδες και φοβερές εντάσεις κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Σύμφωνα με όσα είπε στη Φωλιά των Κου Κου η Τζώρτζια Γεωργίου, στο αποψινό επεισόδιο θα δημιουργηθεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Δημήτρη Σκουλό και την Ίριδα.

Η αλήθεια είναι πως φέτος δεν έχουμε δει τον Σκουλό να ενοχλείται εύκολα, αλλά το αντίθετο, μιας και τον έχουμε δει να κάνει rap battle με τον Δημοσθένη!

«Στη δοκιμασία σήμερα θα βρίσκεται ο Γιώργος Καράβας, η Ζενεβιέβ και ο Δημήτρης Σκουλός. Και λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση ενός κοριτσιού, θα ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη με τον Δημήτρη Σκουλό που την ξεκινάει το ίδιο το κορίτσι χωρίς λόγο και αιτία.Το κορίτσι αυτό δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη δοκιμασία γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο και να αποχωρήσει και να μην θέλει να το κάνει, αλλά και να στεναχωρηθεί υπερβολικά για αυτή της τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό. Το κορίτσι αυτό είναι η Ίριδα», αποκάλυψε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

GNTM 3 Spoiler: Απίστευτο - Αποχωρούν τα 2 φαβορί του σπιτιού!

Στο σπίτι του GNTM 3 σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν συζητηθεί πολύ μιας και φέτος έχουμε δει εξαιρετικά μοντέλα από τις πρώτες κιόλας οντισιόν. Τα φαβορί έχουν ήδη προκαθοριστεί από τους τηλεθεατές αλλά αυτήν τη βδομάδα δεν περιμέναμε ποτέ να αποχωρήσουν αυτοί οι 2!

Στο Πρωινό αποκαλύφθηκε ποιοι παίκτες θα πουν αντίο στο όνειρο τους και θα γυρίσουν σπίτι.

Σήμερα θα απολαύσουμε τη δοκιμασία «σνομπ αριστοκρατία» στην οποία αποτυγχάνει παταγωδώς ο Παναγιώτης Πέτσας.

Και σας να μην μας έφτανε αυτό, αύριο αποχωρεί η Ίριδα Παπουτσή στη δοκιμασία «βίντατζ οχήματα».

Ζωντανή απόδειξη τα δύο αυτά επεισόδια ότι φαβορί πραγματικά δεν υπάρχουν και ότι ο καθένας μπορεί να βγει στο τέλος νικητής! Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε κι άλλο φαβορί!

Δείτε εδώ το απόσπασμα: