«Σούσουρο» με την ατάκα του Νίκου Μουτσινά για Ελένη και Παπαδάκη - «Αυτά τα πρόσωπα ανήκουν...»

Τι είπε για την αποχώρησή της από την τηλεόραση;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» με την ατάκα του Νίκου Μουτσινά για Ελένη και Παπαδάκη - «Αυτά τα πρόσωπα ανήκουν...»

Κανονικό «σούσουρο» επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την ατάκα που είπε σε μία συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη, τονίζοντας πως πρόκειται για δύο πρόσωπα πολύ ξεχωριστά για την ελληνική τηλεόραση.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και αναφέρθηκε στην πιο ηχηρή απουσία από την ελληνική τηλεόραση που δεν είναι άλλη από αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Μεταξύ άλλων εξήγησε πως είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί ορόσημο για την τηλεόραση, όπως ακριβώς και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αυτή είναι η ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την Ελένη και τον Γιώργο Παπαδάκη

Είναι αισθητή η απουσία της Ελένης Μενεγακη από τα τηλεοπτικά μας δρώμενα;

Είναι σαν από την τηλεόραση να έβγαλες το "Τ"! Είναι κάποιοι άνθρωποι, και ο Γιώργος Παπαδάκης ανήκει στην κατηγορία αυτή, οι οποίοι είναι στυλοβάτες του συστήματος. Φεύγοντας, λοιπόν, ξεκινάει μια άλλη εποχή, που αφήνει χώρο να δημιουργηθούν καινούρια πράγματα. Είναι και καλό και κακό.

Να σημειώσουμε βέβαια πως πριν από λίγο ο φακός έπιασε την Ελένη Μενεγάκη με πανάκριβα παπούτσια. Δείτε τη εδώ!

Συναγερμός από τον Νίκο Μουτσινά - Αφορά όλους τους τηλεθεατές του

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σημάνει συναγερμό ο οποίος αφορά όλους τους διαδικτυακούς του φίλους και συγκεκριμένα τους τηλεθεατές της εκπομπής του που ακολουθούν το Καλό Μεσημεράκι στα social media.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή ή από την εκπομπή του. Χθες για παράδειγμα, είδαμε την πιο ξεχωριστή γωνία μέσα από το σπίτι του!

Εξίσου δημοφιλής είναι και ο λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί αρκετά fake accounts με το όνομα Καλό Μεσημεράκι.

Αυτός είναι ο συναγερμός που σήμανε ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε το προφίλ της εκπομπής σε ένα δικό του insta story και ξεκαθάρισε πως αυτό είναι το μοναδικό επίσημο προφίλ του «Καλό Μεσημέρακι», ενώ τόνισε στους διαδικτυακούς του φίλους να μην μπερδεύονται με ψεύτικους λογαριασμούς.

Νίκος Μουτσινάς Instagram