Αγγελική: Spoiler "φωτιά" από τον Βλάχο - «Ο Δημήτρης με την Κατερίνα θα...»

Όσα δήλωσε για το ρόλο του στη σειρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Spoiler

Ο Πάνος Βλάχος, που υποδύεται τον «Δημήτρη Αργυρό» στην σειρά Αγγελική, έκανε ένα spoiler το οποίο θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στη δραματική σειρά, αλλά και για την... Κατερίνα.

«Το κομμάτι Αμερική εμένα με αφήνει πίσω. Δεν είναι δικιά μου επιλογή. Όποτε έχω δουλειά στην Αμερική, ζω στην Αμερική. Όποτε έχω στην Ελλάδα, ζω στην Ελλάδα. Δεν είναι ότι εγώ ρυθμίζω τα πράγματα στην Αμερική. Φέτος θα είμαι εδώ και κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην Αμερική, γιατί έχω κάποιες υποχρεώσεις που ελπίζω να ολοκληρωθούν εκεί» τόνισε ο Πάνος Βλάχος μεταξύ άλλων.

Αυτό είναι το spoiler που έκανε ο Πάνος Βλάχος για την Αγγελική

«Στη σειρά είμαι ο αγαπημένος της μαμάς. Με τους γονείς μου είμαι δεμένος, αλλά όχι όπως στη σειρά. Θα ήμουν μέσα. Ο Δημήτρης είναι ένας χαρακτήρας λίγο μπερδεμένος από τη ζωή και την απόρριψη που έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια. Και υπάρχουν σημάδια στη ζωή του, που τον έχουν οδηγήσει να είναι αυτό που είναι σήμερα. Έτσι όπως προχωράει η σειρά, θα αντιλαμβάνεστε και εσείς τι δεν πήγε καλά και πως έγινε αυτός ο άνθρωπος έτσι. Ο Δημήτρης με την Κατερίνα θα έρθουν πιο κοντά από ότι περιμένετε». «Βόμβα», ωστόσο θα σκάσει και όταν η Κατερίνα χάσει το μωρό...

Αγγελική

Αγγελική - Spoiler: Δολοφόνος και βιαστής ο Δημήτρης!

Μία απίστευτη αποκάλυψη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA «Αγγελική». Ο Δημήτρης θα αποδειχθεί πως δεν είναι το καλό παιδί που θέλει όλοι να πιστεύουν για εκείνον, µιας και έχει ένα ένοχο παρελθόν, ενώ το µέλλον του προοιωνίζεται ακόµη πιο αδίστακτο. Ο ίδιος, εκτός από την Αγγελική, έχει βιάσει κι άλλες γυναίκες. Μάλιστα, έχει φτάσει στο σημείο να σκοτώσει.

Τα μυστικά του Δημήτρη

H οικογένεια Αργυρού από την πρώτη στιγμή έχει αποδειχθεί πως είναι µία ισχυρή αλλά συνάμα και ιδιότυπη οικογένεια. Καθένα από τα µέλη της έχει τα δικά του µυστικά που αφορούν το παρελθόν και πολλές φορές είναι καταστροφικά για τους άλλους. Ο Δημήτρης είναι ο πιο κλειστός χαρακτήρας από όλα τα αδέλφια Αργυρού, δεν µοιράζεται µε κανέναν τις σκέψεις του και κανείς δεν µπορεί να ισχυριστεί ότι τον ξέρει στην πραγματικότητα. Μόνο η Αθηνά καταφέρνει να τον ηρεμεί και µόνο µε εκείνη νιώθει ασφάλεια και ζεστασιά.

Η νύχτα που άλλαξε τη ζωή του Δημήτρη

Ο Δημήτρης, όµως, δεν είναι το ήσυχο παιδί, µε κάποια ιδιαίτερα προβλήµατα, που όλοι θέλουν να πιστεύουν. Ο αληθινός του χαρακτήρας απέχει πολύ από αυτό που δείχνει και στα επόµενα επεισόδια της σειράς αυτό θα αποδειχθεί µε τον χειρότερο τρόπο. Η βραδιά που όρισε τη ζωή του και τις πράξεις του είναι εκείνη που µαζί µε τον Νικόλα, τον Παύλο και έναν φίλο του τελευταίου βίασαν την Αγγελική. Από εκείνη τη νύχτα, ο Δηµήτρης άλλαξε για πάντα.

Δολοφόνος και βιαστής ο Δημήτρης

Ο ίδιος συνέχισε να βιάζει και να βασανίζει ανυπεράσπιστες γυναίκες, ενώ έχει φτάσει και στο σηµείο να σκοτώσει άνθρωπο. Πρόκειται για έναν αδίστακτο άντρα στον οποίο, όµως, η Αθηνά έχει αδυναµία και µαζί έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιµο. Εκείνη γνωρίζει ένα µέρος των εγκληµάτων του γιου της. ∆εν µπορεί, όµως, να τον καταδώσει και να τον τιµωρήσει. Η αγάπη που του έχει δεν της το επιτρέπει. Ραιγδαιές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Ωστόσο, ο Δηµήτρης θα βγάλει προσεχώς τα πιο άγρια ένστικτά του. Όποιος στέκεται εµπόδιο στα σχέδιά του θα µπαίνει στο στόχαστρό του. ∆εν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σκότωσε τον Άργο, τον σκύλο του Μιχάλη, προκειµένου να τον εκδικηθεί επειδή έφυγε η Κατερίνα.

Η επίθεση στον Μιχάλη και την Αγγελική και η τιμωρία του Δημήτρη

Ακόµη, θα σκεφτεί να σκοτώσει και την ίδια, ενώ θα επιτεθεί στον Μιχάλη και στην Αγγελική. ∆εν θα µείνει, όµως, εκεί. Θα κάνει κι άλλες δολοφονίες, αλλά θα καταφέρνει να καλύπτει τα ίχνη του, όπως άλλωστε έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, κάποια στιγµή θα έρθει η λύτρωση για τα