The Bachelor: Η Σαμάνθα βγήκε στον αέρα του Pop Up και έκανε αποκαλύψεις

Όσα είπε για την αποχώρηση της και την λιποθυμία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Σαμάνθα βγήκε στον αέρα του Pop Up και έκανε αποκαλύψεις

Η Σαμάνθα βγήκε στον αέρα της εκπομπής Pop Up και μίλησε για την αποχώρηση της από το The Bachelor και έκανε αποκαλύψεις για το ριάλιτι του ALPHA.

Η πρώην παίκτρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τη σχέση της με τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά και τη συγκατοίκηση, ενώ αναφέρθηκε και στη λιποθυμία, η οποία ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

«Η τελετή των ρόδων ήταν γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και λιποθυμίες» αποκάλυψε η Σαμάνθα και συνέχισε αποκαλύπτοντας το πώς ένιωθε τη στιγμή που βρισκόταν στην τελετή των Ρόδων: «Όταν δεν άκουγα το όνομά μου στο τέλος αισθάνθηκα ότι θα έφευγα».

Η Σαμάνθα δεν πίστευε πως θα φύγει εκείνη από το παιχνίδι αφού είπε: «Πίστευα ότι θα αποχωρούσε η Μαρίνα γιατί δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της».

The Bachelor: Τις κατακευρανώνει όλες η Αντζελίνα - "Φυσικά και με φοβούνται και με θεωρούν αντίπαλο"

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του "The Bachelor" είναι αναμφίβολα η εκρηκτική Αντζελίνα που δεν παύει να πετάει καρφιά και σπόντες για τις συμπαίκτριες της.

Η Αντζελίνα είναι αλήθεια ότι δεν σταματά να ασκεί σκληρή κριτική στις κοπέλες του σπιτιού οι οποίες και αυτές με την σειρά τους δεν σταματούν να τις επιτείθονται.

Στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" και στη δημοσιογράφο Βάσια Γρηγοράκου, μίλησε η Αντζελίνα, μέσα από τη βίλα του «The Bachelor». Απάντησε σε αυτούς που την λένε “διπρόσωπη”, ενώ αναφέρθηκε και στην λιποθυμία της στην τελετή των ρόδων της Παρασκευής.

"Είμαι πολύ καλά. Προσπαθώ να επιβιώσω με όλες αυτές τις καρακάξες στο σπίτι αλλά τι να κάνω. Ο σκοπός που μπήκα είναι ο Παναγιώτης. Δύσκολο με όλες αυτές, αλλά θα βρω τον τρόπο να τις εξοντώσω. Για μένα οι συνθήκες στο σπίτι είναι πολύ καλά, για εκείνες είναι θλιβερές. Έχουν να αντιμετωπίσουν την Αντζελίνα φυσικά. Είμαι ο εαυτός μου, ότι έχω να πω τα λέω στα ίσια. Όταν με νευριάζουν θα δείξω θυμό. Δεν είμαι διπρόσωπη. Με λένε διπρόσωπη επειδή λέω αυτό που πιστεύω χωρίς να κρύβομαι. Πρώτη – πρώτη εγώ ξεμπρόστιασα την Άννυ και την έβγαλα διπρόσωπη. Φυσικά και με φοβούνται και με θεωρούν αντίπαλο, τέτοια γυναίκα."

Και συνεχίζει: "Η αλήθεια είναι ότι όταν φτάνει η στιγμή της τελετής των ρόδων, αγχώνομαι, η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή, έχω φυσικά τον Παναγιώτη απέναντι μου και πιέζομαι αρκετά και να έχω όλες αυτές να ψουψουράνε δίπλα μου δεν είναι και ότι πιο ωραίο"

The Bachelor Αντζελίνα