The Bachelor: Η διπλή αποχώρηση και η λιποθυμία της Αντζελίνας!

Πανικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η διπλή αποχώρηση και η λιποθυμία της Αντζελίνας!

Η ανατροπή ήρθε στο The Bachelor στο τέλος του επεισοδίου και στην τελετή των ρόδων ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσουν 2 παίκτριες και όχι μία!

Αυτό ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στην ατμόσφαιρα και τις παίκτριες σε αναμμένα κάρβουνα!

Μετά τους καυγάδες, τις λιποθυμίες και τα… μπινελίκια στη βίλα του Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών που θα έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν από το ριάλιτι του Alpha.

Λίγο πριν την τελετή των Ρόδων, οι τόνοι υψώθηκαν, με την Μαριεύη να ξεσπά έντονα απέναντι στην Αναστασία για την κόντρα τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έχοντας πάρει την απόφασή του, συνάντησε ξανά τα κορίτσια του Bachelor, έτοιμος να μοιράσει τα κόκκινα τριαντάφυλλα γι΄αυτή την εβδομάδα. Καμιά τους δεν γνώριζε για την διπλή αποχώρηση.

Η Αντζελίνα περιμένοντας με αγωνία τη σειρά της να πάρει τριαντάφυλλο, λύγισε, όταν άκουσε το όνομά της, πέφτοντας λιπόθυμη στην αγκαλιά του Παναγιώτη. Η Άννα ξέσπασε σε λυγμούς. Προηγουμένως η Μαριεύη ξέσπασε σε λυγμούς!

Ποιες δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν; Αυτές ήταν η Άννα και η Σαμάνθα.

The Bachelor: Ο κακός χαμός - Γυαλιά καρφιά τα έκαναν Μαριεύη και Ατζελίνα!

Στα άκρα έφτασαν σήμερα οι παίκτριες του Bachelor! Οι τσακωμοί είχαν την τιμητική τους και τα πράγματα ξέφυγαν από τα όρια με τις παίκτριες να σπάνε ποτήρια και να ρίχνουν σαμπάνιες η μία στην άλλη!

Ναι πολύ καλά ακούσατε και αφορμή για όλα αυτά ήταν η Αναστασία. Η Αναστασία λοιπόν χαρακτηρίστηκε απο όλες σχεδόν τις παίκτριες διπρόσωπη και ψεύτρα! Έτσι τα αίματα άναψαν και η Μαριεύη με τον έντονο χαρακτήρα της δεν κρατήθηκε και της πέταξε το ποτήρι με την σαμπάνια κάνοντάς της μούσκεμα και αφήνoντας έκπληκτες όλες τις άλλες!

Το ένα έφερε το άλλο και η Αντζελίνα υπερασπιζώμενη την Αναστασία δεν άντεξε τον "ξεφτύλισμα" και σηκώθηκε φωνάζοντας πως δεν τα ανέχεται αυτά έσπασε ένα ποτήρι φέρνοντας επιπλέον πανικό!