Διάσημος τραγουδιστής διαγνώσθηκε με καρκίνο - «Δε θέλουμε τη θλίψη σας...»

Ο όγκος είναι μη εγχειρήσιμος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διάσημος τραγουδιστής διαγνώσθηκε με καρκίνο - «Δε θέλουμε τη θλίψη σας...»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο διάσημος τραγουδιστής, Tom Parker, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τετάρτου σταδίου στον εγκέφαλο.

Ο 32χρονος ανέφερε πως ο όγκος είναι μη εγχειρήσιμος, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και θέλει να το παλέψει μέχρι τέλους για χάρη της συζύγου του και των παιδιών - το δεύτερο ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή, αφού η Kelsey Parker τώρα διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Δε θέλουμε τη θλίψη σας, θέλουμε απλώς αγάπη και θετικότητα και μαζί να ευαισθητοποιήσουμε σχετικά με αυτή την φρικτή ασθένεια και να ψάξουμε όλες τις πιθανές εναλλακτικές θεραπείας» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Tom Parker.

Ο τραγουδιστής έμαθε τα δυσάρεστα πριν έξι μήνες, όταν οι εξετάσεις έδειξαν πως πάσχει από γλοιοβλάστωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου σε ενήλικες, η οποία είναι ανίατη. Τροχαίο είχε γνωστός τραγουδιστή, τον οποίο χτύπησαν και έφυγαν!

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής στα 34 του

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ένας πασίγνωστος τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 34 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του ενώ τα αίτια του θανάτου του ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο λόγος για τον Riley Gale, τραγουδιστή του συγκροτήματος Power trip.

«Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο τραγουδιστής και αδελφός μας, Riley Gale, έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ. Ο Riley, ήταν φίλος, αδελφός και γιος.

Ήταν ένας larger than life rock star και ένας ταπεινός και γενναιόδωρος φίλος. Με τους στίχους και τη μεγάλη καρδιά του βοήθησε πολύ κόσμο. Τους αντιμετώπιζε όλους σαν φίλους και πάντα βοηθούσε τους γύρω του.

Riley Gale θάνατος

Θα γιορτάσουμε τη ζωή του Riley και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη σπουδαία δουλειά που έκανε στη μουσική, τη φιλανθρωπία και τη αγάπη που άφησε πίσω. Εσείς, οι οπαδοί σημαίνατε πολλά για αυτόν και να ξέρετε πόσο ξεχωριστοί είσαστε» αναφέρει στην ανακοίνωση του συγκρότημα.

Αν και η πορεία τους ως μπάντα μετρά πάνω από 12 χρόνια, οι Power Trip έβγαλαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2013 ενώ το δεύτερο που κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο Nightmare Logic βρέθηκε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ εκείνης της χρονιάς, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση για τον θάνατο του Θανάση Βεζάκη.