Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θρήνος - Πέθανε ο Θανάσης Βεζάκης

Πένθος...

Θρήνος - Πέθανε ο Θανάσης Βεζάκης
Ενημέρωση 26.08.2020 11:07
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο πένθος βυθίστηκε ο Ατρόμητος Πατρών και το Αχαϊκό ποδόσφαιρο. Πέθανε ο Θανάσης Βεζάκης σε ηλικία 40 ετών και η είδηση έχει σκορπίσει τον θρήνο.

Ο εκλιπών έχασε τη ζωή του από εγκεφαλικό, ενώ είχε αγωνιστεί στους «πορτοκαλί» και ήταν γιος του παλιού προπονητή της ομάδας Τάκη Βεζάκη.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη (26/8) από τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Ζαρουχλεΐκων. Ο Ατρόμητος ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες προπονήσεις για την ημέρα.

Πηγή: sportin.gr

Πέθανε και ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου. Στο χώρο της πολιτικής σκηνής επικρατεί ασύλληπτος θρήνος με την είδηση πως έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 ετών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρεις.

Θρήνος - Πέθανε ο Θωμάς Παπανδρέου

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, στις 4:00΄τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Αυγούστου 2020 ο γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, Dj Θωμάς Παπανδρεόυ.

Ο Θωμάς μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Γιάννη, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκαν με αυτό που αγαπούσαν περισσότερο από κάθε τι άλλο. Τη μουσική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έγιναν από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες Dj, παραμένοντας στο χώρο για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ο Θωμάς ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας ανθρώπου, που σε κέρδιζε με την ευγένειά του, τον επαγγελματισμό του και την ταπεινότητά του, αφού ήταν ηπίων τόνων και προτιμούσε να εκφράζεται περισσότερο μέσα από τη μουσική.

Πέθανε ο Θωμάς Παπανδρέου

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ήθος του και τον χαρακτήρα του, όσο και για τον επαγγελματισμό του.

Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα στις 11:30′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Λαμίας. Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε ο γιος Έλληνα ποδοσφαιριστή από καρκίνο,

Πηγή: radio-net.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Σακελλαρίου

Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης

Share