Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι - Το κράξιμο στον Δημοσθένη

Δεν του μιλάει σχεδόν κανείς

GNTM 3: Χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι - Το κράξιμο στον Δημοσθένη
News 12.10.2020 21:43
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα είναι οι παίκτες του GNTM 3, μετά την τελευταία αποχώρηση, στην οποία οι περισσότεροι έγιναν όλοι έξαλλοι με τον Δημοσθένη και ξεκίνησαν να τον κράζουν.

H Ρασέλ, ο Παναγιώτης και ο Έντουαρντ είναι τα μόνα άτομα που του μιλάνε, καθώς είναι η παρέα του από την αρχή του παιχνιδιού.

«Σήμερα δεν μου μιλάει ψυχή… Εκτός από τους δικούς μου. Ειλικρινά έχω ηρεμήσει. Και αυτοί που μου μιλούσαν, μόνο από θέμα ευγένειας απαντούσα. Δεν θέλουν να μου μιλάνε, δεν μου μιλάνε. Είμαι πάρα πολύ κομπλέ με αυτό» σημείωσε ο Δημοσθένης στην κάμερα.

«Έπεσε πολύ στα μάτια μου! Αν ένας άντρας πει κάτι, πρέπει να το κάνει και να το τηρήσει. Αλλιώς να μην το πει καν» τόνισε, ο Ηρακλής.

GNTM 3: Ατελείωτα καρφιά στον Δημοσθένη - "Δεν έχει καμία θέση εδώ, πουλάει θέατρο!"

Ένας από τους παίκτες που έχει συζητηθεί αρκετά, αν όχι περισσότερο από όλους, στο σπίτι του GNTM, είναι ο Δημοσθένης Τζουμάνης. Η αλήθεια είναι ότι με τη πρώτη ματιά δεν σου πάει το μυαλό ότι είναι, ή θα γίνει, μοντέλο σύντομα μιας και έχει κερδίσει μόνο την ταυτότητα του.. γύπα! Όντας, λοιπόν, ένας άντρας με αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά όχι αρκετό model material, έχει σηκώσει από τη πρώτη κιόλας μέρα μια θύελλα αντιδράσεων και "καρφιών".

Πράγματι, οι χαρακτηρισμοί που έχουν ακουστεί προς το πρόσωπο του μόνο καλούς δεν τους λες, ιδιαίτερα μετά το χθεσινό (06/10) επεισόδιο που οι κριτές αποφάσισαν να τον κρατήσουν έναντι της Ξένιας. Εξωφρενικά πυρά εκτοξεύθηκαν από τους περισσότερους παίκτες έκτοτε, και ιδιαίτερα από τον Ανδρέα και τον Παναγιώτη.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας δήλωσε: «Από τη στιγμή που τον βλέπω ότι μου πουλάει τσαμπουκά, θα του πουλήσω τσαμπουκά και θα τον στείλω από εκεί που ήρθε! Εδώ πέρα δεν έχει καμία δουλειά! Καμία κυριολεκτικά! Ο Δημοσθένης για μένα έχει μόνο τη φάτσα του γύπα. Το γεγονός ότι είσαι 29 χρονών, θες να το παίξεις ώριμος και βγαίνει από το στόμα σου σαν άντρας μια κουβέντα και δεν την κάνεις… κότα».

Φαίνεται η κόντρα Ανδρέα-Δημοσθένη να μην έχει σταματημό!

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης συμπλήρωσε: «Ξεκάθαρα όλοι θα πάμε εναντίον του Δημοσθένη γιατί όλοι θεωρούμε ότι δεν έχει θέση εδώ πέρα. Κάθεται και γράφει ρήμες στο σπίτι του GNTM αντί να κάθεται να μάθει να ποζάρει. Του λείπει ο σωματότυπος, του λείπει το πρόσωπο, του λείπουν πολλά! Ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα και σκέφτεται μόνο την πάρτη του. Το ψέμα πάει σύννεφο! Πουλάει θέατρο»

Δείτε τι δήλωσε για όλα αυτά ο Δημοσθένης:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημοσθένης Τζουμάνης: Αυτή είναι η σύντροφος του «Γύπα» του GNTM 3

GNTM 3: Το επικό rap battle ανάμεσα σε Δημοσθένη και Σκουλό!

Share