GNTM 3: Η δοκιμασία έκπληξη και οι 3 παίκτες που "βγήκαν" για ποτάκι

Στράβωσαν σχεδόν όλοι με το όνομα του νικητή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η δοκιμασία έκπληξη και οι 3 παίκτες που

Η νέα εβδομάδα στο GNTM 3 ξεκινά με μία επίσκεψη και δοκιμασία έκπληξη από την οποία βγήκε ένας νικητής, διάλεξε ακόμη δυο φίλους του και "βγήκαν" όλοι μαζί για ποτό.

Η πόρτα του σπιτιού άνοιξε και δίπλα στον Γιώργο Καράβα βρέθηκε η Μάρα Σαμαρτζή. Οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους γνωρίζουν τη YouTuber, η οποία δηλώνει διατεθειμένη να τους πει κάποια από τα «μυστικά» των social media.

Η νεαρή infuencer, έβαλε τους παίκτες να διαφημίσουν μια μάσκα προσώπου και εκείνος που θα κατάφερνε να της το πουλήσεις θα κέρδισε. Αυτός λοιπόν ο παίκτης ήταν ο Δημοσθένης, ο οποίο νωρίτερα "έφαγε" άγριο κράξιμο από τους συμπαίκτες του.

Επέλεξε να πάει για ποτό μαζί με την Ρασέλ και τον Πέτσα, ωστόσο ο Παναγιώτης λόγω του ότι δεν πίνει παραχώρησε την θέση του στον Έντουαρντ με τον οποίο έριξαν κλήρο για το ποιος θα πάει μαζί στο έπαθλο.

GNTM 3 Spoiler: Απίστευτο - Αποχωρούν τα 2 φαβορί του σπιτιού!

Στο σπίτι του GNTM 3 σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν συζητηθεί πολύ μιας και φέτος έχουμε δει εξαιρετικά μοντέλα από τις πρώτες κιόλας οντισιόν. Τα φαβορί έχουν ήδη προκαθοριστεί από τους τηλεθεατές αλλά αυτήν τη βδομάδα δεν περιμέναμε ποτέ να αποχωρήσουν αυτοί οι 2!

Στο Πρωινό αποκαλύφθηκε ποιοι παίκτες θα πουν αντίο στο όνειρο τους και θα γυρίσουν σπίτι.

Σήμερα θα απολαύσουμε τη δοκιμασία «σνομπ αριστοκρατία» στην οποία αποτυγχάνει παταγωδώς ο Παναγιώτης Πέτσας.

Και σας να μην μας έφτανε αυτό, αύριο αποχωρεί η Ίριδα Παπουτσή στη δοκιμασία «βίντατζ οχήματα».

Ζωντανή απόδειξη τα δύο αυτά επεισόδια ότι φαβορί πραγματικά δεν υπάρχουν και ότι ο καθένας μπορεί να βγει στο τέλος νικητής! Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε κι άλλο φαβορί!

Δείτε εδώ το απόσπασμα: