GNTM 3: Εκνευρίστηκε ο Σκουλός με την Ίριδα - «Δεν με ενδιαφέρει...»

Τον έκανε έξαλλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Εκνευρίστηκε ο Σκουλός με την Ίριδα - «Δεν με ενδιαφέρει...»

Εκνευρίστηκε στη σημερινή φωτογράφιση του GNTM ο Δημήτρης Σκουλός με την Ίριδα, με αποτέλεσμα να της μιλήσει σκληρά και να μην την βοηθήσει στις πόζες της.

Συγκεκριμένα, ο κριτής ρώτησε χαρακτηριστικά την παίκτρια «να σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα περάσουμε πολύ καλά;» και με τη σειρά της, η Ίριδα απάντησε με ύφος πως «έχετε ότι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να επηρεαστώ από αυτή την κουβέντα. Εσείς μπορείτε να έχετε ότι θέλετε για μένα, είτε με πιστεύετε είτε όχι, εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ».

«Δεν το λέω προσβλητικά, γιατί με κοιτάτε λίγο έτσι» συνέχισε με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σκουλός να της απαντήσει «Κοίταξε, έχεις δίκιο. Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα, που λες και συ, εγώ δεν θα ανακατευτώ καθόλου. Δεν θα σε βοηθήσω. Ότι και να δω λάθος, αφού το ξέρεις πάρα πολύ καλύτερα, θα σε αφήσω να το κάνεις». Νωρίτερα, έγινε χαμός με την Ζενεβιέβ που κατέκραξε τα κορίτσια.

Με μάσκα στα backstage του GNTM 3 ο Δημήτρης Σκουλός

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Σκουλός ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM 3, στην οποία ποζάρει με τη μάσκα του και στέλνει το πιο υπέροχο μήνυμα!

Μπορεί να είναι σκληρός στην κριτική που κάνει στα μοντέλα αλλά ο γνωστός φωτογράφος είναι άλλος άνθρωπος κάθε φορά που μιλάει για την οικογένειά του.

Ο κριτής του GNTM είναι ένας περήφανος μπαμπάς και δεν κρύβει την αδυναμία του στην Μάιρα, την κόρη που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Τζέλα. Μπορεί να είναι σπάνιες οι στιγμές που αφήνει τον κόσμο να “εισβάλει” στην οικογενειακή του ζωή αλλά επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια από τις καλύτερες φωτογραφίες του που έχουμε δει από τα backstage του ριάλιτι μόδας. Κι ας μην αφορά το GNTM.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία του με τη μάσκα του και τα likes, έπεσαν "βροχή"! Δείτε εδώ και το επικό rap battle που έκανε στο πλατό του GNTM 3 με τον Δημσοθένη.