Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Αλούπη - Συγκλονίζει η εικόνα της στο κρεβάτι

Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Αλούπη - Συγκλονίζει η εικόνα της στο κρεβάτι

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η Χριστίνα Αλούπη, όπως αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories της. Η εικόνα της από το κρεβάτι του δωματίου της, συγκλονίζει.

Η ίδια τους ανησύχησε όλους με την ανάρτηση της, ωστόσο για να τους καθησυχάσει δήλωσε πως ο λόγος της νοσηλείας της δεν έχει σχέση με τον κορωνοϊό. Δείτε το ηχηρό μήνυμα της που συγκίνησε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, η Χριστίνα Αλούπη βρίσκεται στο νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο για να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από τις δύο συνεχόμενες εγκυμοσύνες της.

Η ίδια ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει… πόσο πεινάει!

Χριστίνα Αλούπη νοσοκομείο

Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλούπη - «Υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουμε στην Ελλάδα»

Η Χριστίνα Αλούπη επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και συγκλόνισε με τα λόγια της για την κατάσταση που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον κορωνοϊό, ξεκαθαρίζοντας πως αν τα πράγματα χειροτερέψουν, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει μαζί με την οικογένειά της στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Αλούπη επέστρεψε προσφάτως από την Αμερική και έτσι σήμερα μίλησε στην πρωινή εκπομπή για όλα όσα βίωσε η ίδια και η οικογένειά της.

«Πρώτα απ’ όλα μάσκα φοράς υποχρεωτικά και μέσα στο αεροπλάνο και σ’ όλα τα αεροδρόμια. Για 22 ώρες δεν βγάλαμε τη μάσκα παρά μόνο για μα φάμε και να πιούμε. Με το που φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη μας έκαναν τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό και από εκεί και πέρα μας είπαν ότι ζούμε κανονικά τη ζωή μας χωρίς να μείνουμε σε καραντίνα», ανέφερε αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορονοϊού αλλά και για την ανευθυνότητα της πολιτείας να χειριστεί την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που, ενώ στην αρχή είχαν ακυρώσει το ταξίδι τους στην Ελλάδα, τελικά αποφάσισαν να το κάνουν, μιας και δεν μπορούσαν να μείνουν άλλο μέσα στο σπίτι.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας έχει βιώσει ήρεμα την κατάσταση σε αντίθεση με τον μικρότερο, ο οποίος έχει χάσει τις ισορροπίες του. Συνεπώς, επειδή τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στην Αμερική, η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της σκέφτονται σοβαρά να μείνουν το χειμώνα στην Ελλάδα- δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγησή της για την καραντίνα.