Big Brother: Η αποκάλυψη της Αφροδίτης - Πόσα έχασε από την ημέρα που μπήκε στο σπίτι;

Η εξομολόγηση της στον Μεγάλο Αδελφό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η αποκάλυψη της Αφροδίτης - Πόσα έχασε από την ημέρα που μπήκε στο σπίτι;

Η Αφροδίτη ένιωσε για ακόμη μια φορά την ανάγκη να μιλήσει στο Big Brother για τον εαυτό της, με την ίδια να αναφέρει πόσα κιλά έχει χάσει στο σπίτι, σοκάροντας με τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον της.

Η «Ντίντι», όπως την φωνάζουν στο σπίτι, αναφέρθηκε στο πώς σχολιάζει ο κόσμος την ίδια για τα κιλά της, ενώ απάντησε στο αν θα έχανε για να αρέσει σε κάποιο σύντροφό της, τονίζοντας πως δε θα το ήθελε σε καμία περίπτωση, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να την αποδέχεται ο άνδρας όπως θα ήταν.

Στην αρχή, πάντως, ο «Μεγάλος Αδελφός» τη ρώτησε πόσα κιλά έχει χάσει και η Αφροδίτη απάντησε πως πρόκειται για τρία κιλά, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι αν αποφασίσει να κάνει δίαιτα είναι πειθαρχημένη.

Δείτε το ροχαλητό της Χριστίνας και τα τσουχτερά σχόλια της Σοφίας και Αφροδίτης.

Big Brother: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - Η επίθεση της Άννας Μαρίας στην Αφροδίτη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, άναψαν τα αίματα μέσα στο σπίτι και μάλιστα με το καλησπέρα σας! Η Άννα Μαρία έκανε μία άγρια επίθεση στην Αφροδίτη με αφορμή το γεγονός ότι χρησιμοποίησε παραπάνω χαρτί υγείας απ' όσο προβλεπόταν.

Η Αφροδίτη θεώρησε προσβλητική τη στάση της Άννας Μαρίας και ξέσπασε σε κλάματα ενώ στη συνέχεια στον καυγά μπήκε και η Σοφία μαζί με την Χριστίνα οι οποίες εννοείται πως πήραν το μέρος της Αφροδίτης.

Η Άννα Μαρία εξήγησε πως τα βάζουν συνέχεια μαζί της αλλά το κάνουν σύμφωνα με την στρατηγική τους ενώ συνέχισε να σχολιάζει την Αφροδίτη που έκανε άσκοπη χρήση χαρτιού υγείας τονίζοντάς της πως τα παίρνει επειδή νομίζει πως τα παίρνει τσάμπα. Θυμίζουμε πως η Σοφία και η Αφροδίτη θα υποστούν μία μεγάλη ποινή από τον Big Brother.