Big Brother: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ανακοινώνεται η ποινή σε Σοφία και Αφροδίτη

Μεγάλη ένταση στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ανακοινώνεται η ποινή σε Σοφία και Αφροδίτη

Πριν ακόμα προβληθεί το νέο επεισόδιο του Big Brother, έχει βγει στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Μεγάλος Αδερφός ανακοινώνει στη Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την ποινή για την παράβαση που έκαναν.

Οι δύο παίκτριες παραβίασαν βασικό κανόνα του ριάλιτι όταν πήγαν μαζί στην τουαλέτα και κάλυψαν τα μικρόφωνά τους προκειμένου να μην ακουστούν τα όσα έλεγαν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο οι δύο φίλες βρίσκονται στο δωμάτιο επικοινωνίας, ακούνε τα όσα τους λέει ο Μεγάλος Αδελφός, αλλά αρνούνται κατηγορηματικά ότι κάλυψαν τα μικρόφωνά τους. Μάλιστα, η Σοφία Δανέζη είναι αρκετά εκνευρισμένη με τα όσα ακούει και εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως η ποινή τους είναι να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Ένα ακόμα βίντεο που πρέπει να δείτε, είναι η μίμηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το Big Brother.

Big Brother: Τρομέρα άκομψη κίνηση παίκτριας - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Σοκ προκάλεσε η χειρονομία που έκανε παίκτρια του Big Brother σε συμπαίκτη της αφήνοντας τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Ραίσα Κόντι, την πολυσυζητημένη και διόλου απαρατήρητη παίκτρια στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού" η οποία τόλμησε χωρίς κανέναν δισταγμό να αγγίξει... όχι τόσο φιλικά και αθώα τον συμπαίκτη της, Βλαδίμηρο, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει.

Συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος ανέφερε πώς δεν έχει ποτέ του συνευρεθεί με γυναίκα καθώς δεν ένιωσε ποτέ ερωτευμένος. Έτσι, η Ραίσα πήρε το θάρρος για ακόμη μια φορά προκαλόντας έντονη αμηχανία.

Big brother Ραίσα και Βλαδίμηρος

Δείτε εδώ ολόκληρο το στιγμιότυπο:

Όλα όσα ανέφερε η μητέρα της Ραίσα!

Big Brother: Η εξομολόγηση της Ραΐσα στον Βλαδίμηρο για την προσωπική της ζωή

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραΐσα ήρθε αρκετά κοντά με τον Βλαδίμηρο και αποφάσισε να του μιλήσει και για την δική της προσωπική ζωή καθώς και για την πρώτη φορά που ολοκλήρωσε με άνδρα με σκοπό να τον κάνει να νιώσει άνετα με τη δική του κατάσταση.

Οι δυο τους κάθισαν για λίγο μαζί μετά το live και συζήτησαν για όλα όσα είπε ο Βλαδίμηρος στο hot seat - δείτε εδώ.

Μεταξύ άλλων λοιπόν η Ραΐσα του είπε ότι βρίσκει πολύ γλυκιά την απόφασή του να περιμένει μέχρι να ερωτευτεί με κάποια κοπέλα για να ολοκληρώσει μαζί της ενώ του εκμυστηρεύθηκε και τη δική της εμπειρία.