GNTM 3: Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την χθεσινή του αποχώρηση

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την χθεσινή του αποχώρηση

Κανείς μας δεν περίμενε να αποχωρήσει ο Παναγιώτης Πέτσας από το παιχνίδι τόσο νωρίς μιας και τον είχαμε όλοι ήδη κατατάξει στην λίστα των φαβορί. Επειδή όμως το παιχνίδι είναι γεμάτο ανατροπές, οφείλουμε από εδώ και πέρα να τα περιμένουμε όλα. Ο πρώην παίκτης του GNTM 3 ανάρτησε χθες την πρώτη του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πέτσας έγραψε στο Instagram: «I’M BACK . #gntm3 Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και μου έμαθαν τόσα πράγματα Το @gntmgr τελείωσε αλλά το παιχνίδι τώρα αρχίζει».

Σίγουρα αρχίζει, καθώς μας επιβεβαίωσε πόσο το θέλει και πόσο καλός είναι στο μόντελινγκ. Πάντως, μέχρι στιγμής, έχουν φύγει παίκτες που δεν το περιμέναμε, όπως η Ξένια!

Παναγιώτης gntm

gntm παναγιώτης λεζάντα

«Ήταν 130 κιλά και μπήκε στo GNTM 3» - Συγκινεί ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα

Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που άλλαξε τη ζωή του γιου του, ο οποίος ήταν 130 κιλά και κατάφερε τελικά να μπει στο GNTM 3.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα ήδη από την οντισιόν του. Πλέον, ο Παναγιώτης βρίσκεται στο σπίτι του GNTM 3.

Ο πατέρας του αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε για να αλλάξει το σώμα του.

«Ο Παναγιώτης είναι ένα μικρό θαύμα. Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτός είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει. Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να θέλει πράγματα για την εμφάνιση του.

Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι. Που άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού διαγωνιζόμενου του GNTM. «Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης, αντλώ δύναμη από εκείνον και είναι ο ήρωας μου»! Δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Παναγιώτη Πέτσα.